Kaktusglassar!

Hej hej!
Här ligger jag och slappar lite i sängen. Jag kör lite arbetsträning här hemma och känner efter hur mycket jag orkar. Jag syr och planerar nya projekt. Det är så roligt att äntligen ha något att göra. Känna att jag får utlopp för min kreativitet. Göra något som får mig glad. Egentid!!!

Idag har jag på mig en klänning med kaktusglassar. Den är kul! Mönstret heter Women’s Taffy och kommer från Petite Stitchery. Tyget kommer från Silenthill’s Textiles och är designat av Elin Aarenstrup.

Dagens projekt har varit att sy denna klänning klar. Så nu är den faktiskt klar. Den satt inte så tight som jag var rädd för. Den kommer att bli underbar i sommar. Sval och skön viscose. Det blir nog fler av detta mönster som heter Mira och kommer från Fibremood.

Nu är jag trött efter 3 1/2 timme i syrummet. Men jag är ändå glad att jag faktiskt orkar göra så mycket.

Jag väntar svar från ett ställe där jag vill börja med arbetsprövning på riktigt. Jag sökte först en anställning där men det kommer inte att bli aktuellt förrän tidigast i juni. Så jag tänkte att det skulle vara bra att få börja med arbetsprövning där först. Mest för att ha något att göra. Men även för att visa vad jag kan och orkar. Ni får veta mer sen om det blir aktuellt.

Nu funderar jag på vad nästa sömnadsprojekt ska bli. Jag funderar på en kaftan av tyget som blev över efter klänningen. Något enkelt. Jag får testa lite. Det är kul att skapa något själv utan mönster.

Ha det fint!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

dianalowegren
dianalowegren,

Wow 🤩 Snyggt som tusan!!!! Du är verkligen bra på det där 👏🏼👏🏼👏🏼

nouw.com/dianalowegren
sillyme
sillyme,

Åh tack! 😍😍

nouw.com/sillyme