Jonas 40-årsdag!

Igår fyllde min man Jonas 40 år. Hipp hipp hurra! Det firades såklart med pompa och ståt. Ja nästan i alla fall. Jag och Edgar väckte honom med kaffe och presenter. Han fick en Star Wars-tröja.

Edgar satt nyfiket och tittade på.

Det var även ett par mysshorts i paketet. Han var tvungen att göra roliga miner bakom presenterna eftersom han var nyvaken. Precis som att det skulle se bättre ut. Hi hi!

Sen gick jag till katterna som jag passade. Det var sista gången. Deras husse, matte och lillmatte var iväg på festival så jag och katterna hade lite fest där istället. De fick både torrfoder och blötmat. De ni!!! Rena kattlådor dessutom. Vilken fest!!!

När jag kom tillbaka så fixade jag lite god frukost. Det blev fruktsallad och fuskskumpa. Jag blandade vitt vin med cider med jordgubb och limesmak. Det blev jättegott. Nästan farligt gott, som saft. Ett tips om ni har råkat köpa ett mindre gott vitt vin.

Edgar fick äta frukt i sin matnapp. Apelsin är favoriten fortfarande. Han blir helt till sig och arg för att det kommer för långsamt. Det är kanske dags att uppgradera den där nappen. Den han har är för 4 månader. Är det större hål eller fler i de andra?

Mannen i mitt liv. Nu är vi lika gamla. Nytatuerad och allt. Fina blommor fick han också av vännerna Bobban och Ammi. Så fint!!! Han fick ytterligare en present av mig. En E-bow. Vet ni vad det är? Googla vet jag. Hi hi! Den har man till gitarren kan jag säga. Jonas är musiker precis som jag. Fast han är typ 1000 gånger bättre på gitarr än vad jag är. Om det ens räcker.

Sen fick Edgar leka lite i sin gåstol. Denna gången tog vi bort brickan med leksaker så han kunde ha sina egna där istället. Men de åkte ändå ner på golvet direkt. Busunge!!! Sen vilade vi alla en stund för att orka med resten av dagen.

Jag vet inte vad som har hänt. Men jag har blivit sämst på att fotografera. Jag som tycker det är så kul. Antagligen för att jag inte mår så bra. Det tar på krafterna allt man ska göra.

När vi hade vaknat så gjorde vi oss fina och gick till Tröls klockan 16. Jonas visste inte vad vi skulle göra. Det var en överraskning. Jag hade bjudit in lite folk att hänga med. Först mötte vi upp Magnus. Det blåste så mycket så vi fick sätta oss på trädäcket. Inget skönt väder alls. Tur jag hade känt efter innan så vi hade klätt oss varmt. För vi ville ju sitta ute. Sen kom Tone också. Vi beställde lite mat. Efter en liten stund kom Calle, Eva och lille Adam. Vi åt burgare som var lite torra. Men man kan väl inte begära allt för mycket när det är After Work-priser. Eller? Edgar fick äta en klämmis och sitta i en egen stol. Det tyckte han var kul!

Sen kom Matilda, Viktor och lille Love också. Då fick vi flytta över till Biergarten som är ett litet torg med servering. Där har de sköna soffor, bänkar och oftast hammockar, men inte denna dag. Vi fick sitta vid bänkarna eftersom vi var så många. Fredrik kom också och Nicklas, Lena och lille Alve tittade förbi lite snabbt. Så vi blev rätt många. Många bebisar. Det tyckte Edgar var kul. Fast han var så trött och blev lite gnällig sen. Så han fick lite mat. Men det hjälpte inte. Så han fick en majskrok av Love. Då blev han lite gladare en stund. Sen fick han sitta i selen och när klockan var 19 så fick jag och Edgar gå hem. Denna mamman fick i alla fall dricka två hela öl. De ni! Det händer inte alls ofta. Tyvärr tog jag inte en enda bild. Det är lite svårt när man håller i en bebis.

Det var precis jag orkade med detta. Jag tvingade mig verkligen för jag ville göra något roligt. Men det var nära att jag ställde in. Efteråt kändes det så bra. Äntligen få komma ut lite!!! Det behöver jag!!!

På vägen hem, en väldigt kort bit, så somnade Edgar direkt. När vi kom upp och jag la honom i sängen så vaknade han och blev sur. Sen hade jag en övertrött och busig bebis vaken i tre timmar. Denna mamman var trött men det fick bli en massa bus istället för sömn som jag egentligen hade planerat. Klockan 22 somnade han äntligen. Då var jag klarvaken. Ha ha! Men jag lyckades också somna till slut. Så pass hårt att jag inte hörde när Jonas dundrade in någon gång mitt i natten.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Christina
,
Ett tips om Edgar gillar apelsin är att filéa apelsinklyftor, alltså skära bort alla hinnor så det bara är dom där pulporna kvar, dom hänger liksom ihop. Då kan han äta en apelsinklyfta med handen och är ju ingen större risk att han sätter halsen eftersom det inte direkt är några bitar. Det ger jag till min 8-månaders. Grovriva hårdare frukt brukar jag också göra som han får äta med händerna, det kladdigt men han får i sig en del. 😊
sillyme
sillyme,
Åh tack för tipset! Det måste jag testa! 😊
nouw.com/sillyme