Jobbig natt!

Igår var det omöjligt att få Edgar att somna. Han var trött men kunde inte komma till ro. Han var väldigt varm men febertermometern visade ingen feber. Den är lite konstig den där panntermometern. Jag tyckte han lät lite snorig.

Men efter en flaska välling till så somnade han äntligen vid 00. Då var jag trött och hade ont. Det är så svårt att somna då. Att jag hostar så fort jag lägger mig ner gör ju inte saken bättre. Jag vill inte väcka Edgar så försökte hosta i kudden.

Edgar vaknade till flera gånger. Jag tror det är kindtanden som gör ont. Så han fick sova hos mig. Men eftersom jag hade ont så fick han ligga bredvid. Då rullar han runt så mycket att jag är rädd att han ska trilla ner från sängen. Så jag försökte lägga lite kuddar runt honom. Själv kunde jag inte somna. Det gjorde ont hur jag än låg. Tror jag äntligen somnade vid 4. Sen vaknade Edgar vid 6. Då fick Jonas ta över för jag var så trött.

Jag fick sova till 9. Sen åkte jag och hämtade smärtisar. Nu ligger jag i soffan med värmedynan och hoppas på att må bättre snart. Jag är så trött på min Endometrios. Vet inte vad jag ska göra när det är så här. På torsdag börjar yogan igen. Jag går på medicinsk yoga via Endometriosteamet. Hoppas det kommer att hjälpa. Den gjorde det innan jag blev gravid.

Idag ska jag försöka sätta mig vid datorn och fixa lite med arbetsförmedlingen. Varje månad måste man aktivitetsrapportera. Får se om jag orkar.

❤️Magdalena❤️

Gillar