Jobbdag 2!

Igår lämnade jag först Edgar på förskolan. Sen hem lite snabbt för att sen åka till sjukgymnasten. Det är bra att de har en egen i Endometriosteamet. Hon är bra.

Vi pratade om träning. Att jag fortfarande har väldigt svårt att hitta något som passar mig och som inte gör för ont efteråt. Jag fick tre övningar som jag ska göra hemma för att stärka bålmuskulaturen. Jag har ingen styrka där alls. Så det är inte så konstigt att det krampar ofta. Musklerna blir överspända. Efteråt visade hon mig en stretchövning som hjälpte direkt. Så den ska jag göra efter övningarna och även när jag får ont. Jag ska förhoppningsvis få gå på mediyoga till hösten. Hon har inte haft några grupper nu i Coronatider. Sen ska hon kolla upp om jag kan få gå något hos Hälsoenheten också. Jag har gått på vattengympa hos de tidigare. Den gillade jag. En bassäng som ligger nära där jag bor och som är liten med varmt vatten. Härligt! Sen ska jag försöka promenera 20 minuter om dagen.

Efteråt hade jag väldigt ont. Så jag åkte hem en stund och slappade och tittade på en serie. Jag åt och tog sen en dusch innan det var dags för jobb.

Jag blir alltid så off när jag har ont. Vädret gjorde mig seg i huvudet. Men jag jobbade på. Jag fortsatte med samma sak som jag gjorde igår. Overlocka kanterna på något som ska bli kaftaner. Det är så roligt att få sy. Tiden gick snabbt igår också. Det kändes som att jag precis hade börjat när det var dags att gå hem. Så det känns ju bra.

På kvällen blev jag magsjuk. Mådde jätteilla och höll på att kräkas. Magen var helt ut och in. Så jag låg och vilade hela kvällen. Antagligen har jag ätit något mindre bra.

Tyvärr mådde jag fortfarande dåligt idag när klockan ringde vid 7. Så jag bestämde mig för att vi fick stanna hemma idag. Jag orkade verkligen inte gå och lämna Edgar på förskolan. Lite dumt också om det var något som smittade. Jag skulle lämnat prover på vårdcentralen också. Men det fick ändras till en annan dag. Så vi har legat i sängen hela dagen och tittat på filmer. Jag mår lite bättre nu men har lite ont i huvudet.

Nästa vecka tar jag nya tag!!!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer