Jammat i studion & yoga!

Hej!
Idag har vi städat lite. Jonas tog köket och jag rensade på toaletten bland gamla krämer och annat. Där var en del som kunde slängas.

Vi använder lådorna från Glossybox att ha saker i. Så hittar man lite bättre och så är det lättare att städa.

Sen åkte jag iväg på yoga. Jag går på medicinsk yoga via Endometriosteamet. När jag var där de första gångerna så kunde jag inte riktigt slappna av. Jag har så svårt för att ligga raklång på rygg. Efter ett tag lärde jag mig hur jag skulle lägga kuddar och stöd så jag kunde slappna av bättre. Nu går det bra. Men det är jättesvårt att låta bli att tänka på en massa annat. Bara stänga av. Men det lär man sig med tiden. Idag gjorde vi ungefär samma övningar som förra gången. Den som jag tycker är mest svår är när vi sitter på knä med armarna rakt upp. Sen ska bäckenet fram och bak. Efteråt får jag mjölksyra i benen. Men den hjälper mig känner jag.

När jag kom hem så fikade vi lite. Edgar låg och vilade. Sen när han hade vaknat så fick han mellis.

Sen gick vi upp i studion och jammade lite. Jonas testade en ny synth som Edgar tyckte var spännande.

Jag kopplade äntligen in min sångeffekt och sjöng lite. Det blev mest barnlåtar eftersom Edgar var med. Han tyckte nog det var lite konstigt. För han såg lite fundersam ut. Där finns en massa effekter i den här. Allt från stämmor till robotljud.

Nu har vi precis ätit lite kvällsmat. Edgar leker med sina böcker som ligger över hela golvet. Det är inte lönt att plocka upp de för de åker ut över hela golvet direkt. Men de är så lätta att snubbla över. Vi behöver inte fler brutna ben.

Edgar ska snart gå och lägga sig. Då ska jag och Jonas kolla på någon serie tror jag. Antingen Jordskott eller Brooklyn Nine Nine.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer