Jag testar Testagram!

Jag har fått hem en box från Testagram. Det är en box fylld med nya spännande produkter. Den kommer ut en gång i månaden och man prenumererar på den.

Just denna box innehöll 9 produkter. Det är alltid så spännande att öppna deras box för man har ingen aning alls om vad som kan finnas i.

1. Serla Handy Sheets - Serla har kommit ut med en ny produkt som ska vara bättre än pappersrullen och räcka längre. Används med fördel tillsammans med Serla Handy Dispenser.

Vi använder de i köket. De är verkligen perfekta att ta en och en om man har kladdiga händer.

2. Serla Handy Dispenser - För att göra det så enkelt som möjligt att använda Serlas nya Handy Sheets så har de tillverkat en behållare för de. Ett helt paket får plats och den står stadigt på bordet.

Vår står på köksbordet och är perfekt att ha nära till hands när man har en bebis som kladdar.

3. Friggs Majskakor med parmesan - Ekologiska majskakor som är tillverkade enbart av naturliga ingredienser. Dessa är extra tunna och spröda med smak av parmesan.

De är jättegoda. Man kan äta de som de är eller lägga något pålägg på. Men jag föredrar nog utan något för de smakar mycket.

4. Nutcup - Candy People har lanserat en rund och härlig chokladbit fylld med jordnötssmör.

Dessa har jag sett i butik och varit nyfiken på. Choklad och jordnötssmör... vad kan gå fel? De är så goda!!!

5. Santa Maria Chicken Taco Spice Mix - En ny kryddmix från Santa Maria att ha till tacos. Kryddorna är chilipeppar, spiskummin, vitlök och oregano.

Nu äter ju inte jag kyckling men tänker testa de till quornbitar. Det går antagligen lika bra.

6. Santa Maria Fish Taco Spice Mix - Ännu en ny kryddmix från Santa Maria med smak av Guajillo chili, lime, koriander, mango och ingefära. Passar bra till lax och vit fisk.

Nu äter jag ju inte fisk heller så tänker testa denna med tofu istället. Det kan bli riktigt gott!

7. Fazer Lakritsi Original - En ny lakritsstång från Fazer som inte innehåller gelatin eller onödiga tillsatser. Den är smaksatt med naturliga aromer.

Mums! Denna var extremt god. En sötlakritsstång som jag tryckte i mig i ett nafs.

8. Weleda Jardin de Vie - En ekologisk parfym från Weleda. De innehåller naturliga och eteriska oljor.

Denna tycker jag passar bra när man inte vill dofta för mycket. Jag använder sällan parfym sen jag fick barn. Men denna är perfekt!

9. Red Bull Simply Cola - Detta är ingen energidryck även om det är Red Bull som tillverkar den. Det är en Cola som är tillverkad till 100% av naturliga ingredienser.

Jag dricker inte Red Bull pga att min mage inte tål stora mängder koffein. Men denna gillade både min mage och jag. Där är lite koffein i. Jag tyckte den smakade som Igloo-glassen om ni kommer ihåg den!!!

(Detta är ett samarbete med Testagram)

#testagrams

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Jeenyrosen
Jeenyrosen,
älskar testagram 😎
nouw.com/jeenyrosen
sillyme
sillyme,
Jag med!!! 😊
nouw.com/sillyme