Jag peppade mig själv!

Godmorgon!
Vilket tråkigt väder vi har i Malmö idag. Regn!!! Edgar är på väg till förskolan nu. Sista dagen innan 4 veckor ledigt. Det blir bra för oss båda känner jag. Att han kom iväg idag. Jag har inte kunnat gå och lämna honom så han har fått vara hemma med mig. Jonas börjar jobba så tidigt och då vill vi inte lämna honom. Men det har gått bra att göra så. Lite dåligt med vila för min del bara.

Igår fick jag tillbaka sylusten lite i alla fall. Det hjälpte att skriva av sig om måendet. Så Edgar fick ett par shorts.

Idag har jag planer på att sy. Men jag har inte riktigt bestämt mig för vad ännu. Jag skulle vilja ha någon mer sommarklänning. För jag hoppas att vädret kommer att bli bättre. Jag tänker en ärmlös klänning. Jag vann ett mönster som pdf. Så det ska jag skriva ut nu. Vi får bara se om jag orkar klippa och tejpa ihop det. Annars har jag en hög med tidningar bredvid mig. Jag skulle vilja sy en enkel blus också i ett viscosetyg jag har. Men jag hittar inget enkelt men snyggt mönster. Pdf:er har jag några. Men det är så drygt att tejpa ihop. Ibland är det lättare att bara rita av ett mönster istället. Jag får se vad det blir idag.

Jag mår lite sådär idag. Det gör ont i mitt operationssår och drar. Så jag ska försöka vila också. Mycket kuddar i soffan och en massa sömnadstidningar. Så har jag att göra en stund.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Jättefina och hoppas det blir bättre Ha en fin dag 🌸🌸
nouw.com/sandrasjoberg
sillyme
sillyme,
Åh tack! 💕 O trevlig helg! 🙂
nouw.com/sillyme
Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Detsamma 😊😊
nouw.com/sandrasjoberg
Jennysvardag
Jennysvardag,
Jag hoppas verkligen att du orkar du snart igen. Jag hoppas verkligen att läkarna kommer på något bra mot din smärta som du får 💕 Håller tummarna på att operations ärret lite strama och klia 💕
nouw.com/jennysvardag
sillyme
sillyme,
Tack! 💕💕
nouw.com/sillyme