Jag pallar inte!

Jag stod precis och lagade mat till mig och Edgar. Då tittade jag bort en sekund. Då var han uppe på bordet och kröp. Alltså jag pallar inte detta. Mitt hjärta slog i 190 och jag började nästan att gråta. Usch!

Vi måste köpa en ny stol NU eller i alla fall en sele till den vi har. Ska kolla vilket som blir billigast.

Jag är själv 3-4 dagar i veckan. Jag tänker på er som är själva kanske 5 dagar och ännu mer på er som är ensamstående. Puh!!!

❤️Magdalena❤️

  • Edgar

Gillar

Kommentarer

Jeenyrosen
Jeenyrosen,
sätt nån filt vid ryggen så det blir lite tråkigt 😌
nouw.com/jeenyrosen
Jennysvardag
Jennysvardag,
Hahha, skönt att det inte bara är jag som har det så hemma🙈😂 köp den från Ikea i plats bästa stolen! 😃 det är lite tufft att vara själv jämt 🙈
nouw.com/jennysvardag
Emma H
,
Ikeas grym! Finns stt få tag i billigt på blocket för 50 lapp. Inomhus en hel dag hade vi inte orkat, man måste ju ha full koll hela tiden. Helst nu när hon vill gå själv ramlar så ofta. Men vi försöker vara ute o gå eller på lekplats 2ggr per dag i ur o skur.
Millis
,
Testa att använda ett bälte till stolen, tror det skulle funka bra ,,så slipper ni köpa ny stol.
Ulrika
,
Tänkte precis som Millis; sätt fast ett bälte/snöre runt Edgar och i stolen så blir det krångligare för honom att komma ur den. Nej, hade nog inte fixat en hel dag inomhus... men annars är inomhusaktiviteten "ta fram alla morsans plastburkar " väldigt populärt just nu. 😂😂😂 Samt de plocka ur de två kökslådorna jag inte satt lås (gummiband så de ej går att öppna) på.. .