Jag orkar inte mer!

Hej!
Är sängliggandes idag. Samt större delen av gårdagen. Ibland känns det bättre. Men ibland blir det sämre igen. Jag behöver mer smärtlindring. Men orkar inte åka in. Vad gör man då? Står ut? Värmedynan hjälper bara lite. Det är så tröttsamt det här. Kan mina starka smärtor bara försvinna så jag kan må bättre igen? Det är så drygt detta. 9 veckor sen operationen. Det blir säkert bättre. Men jag är otålig. Får för lite smärtlindring. Så blir jag sängliggandes istället. Är det inte bättre att kunna vara uppe och röra på sig?

Vad hade ni gjort i mitt ställe? Åkt in för att visa att det inte är ok att må så här? Eller härda ut? Jag orkar inte åka in. Det är också drygt. Men ja, jag kanske blir lite smärtlindrad i alla fall. För just nu mår jag illa av smärtan igen. Den skär som knivar i mig.

Blä! Det blev ett sånt här tråkigt inlägg. Jag mår så dåligt när det gör så här ont.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Dr A
,
Du väntade på ett samtal från en läkare för en vecka sedan för att få fortsatt sjukskrivning. Hur gick det? Vad har du för smärtlindring nu? Du borde ha läkt klart efter fyra veckor - nu har det gått mer än dubbelt så lång tid. Det är inte normalt.
dianalowegren
dianalowegren,
Usch, så ska du inte behöva ha det 😔 Räcker det inte med att ringa din läkare? Eller få en telefontid så läkaren ringer tillbaka till dig? Hoppas du få rätt hjälp snart ❤️
nouw.com/dianalowegren
sillyme
sillyme,
Min läkare har semester. Så det är lite jobbigt just nu. 💕💕
nouw.com/sillyme
Annascorner
Annascorner,
Usch så trist att du har så ont. Jag hade ringt dem o berättat hur du mår o hur du upplever det. Det borde väl vara bra att kunna få smärtlindrig o ha möjlighet att vara uppe o röra på sig litet istället för att bara ligga (både för kroppen o sinnet:-)) Kram!
nouw.com/annascorner
sillyme
sillyme,
Så tycker jag också. 💕💕
nouw.com/sillyme