Jag orkar inte ens sy!

Godkväll!
Nu har Jonas jobbat klart och har semester. Jag sydde klart ett linne till honom. Han måste ju ha ett färgglatt ananaslinne och glassa rundor i. Ha ha! Edgar blev väldigt avundsjuk så jag håller på att sy ett par shorts till honom av tyget som blev över. Tur att jag har en bit i lila sen också.

Men det kändes inte kul att sy idag. Jag tvingade mig själv att sitta där en stund och hoppades på att sylusten skulle komma tillbaka. Men nä. Har ingen inspiration. Kanske för att det krampar och känns som mensvärk igen efter operationen. Det är så obekvämt att sitta upp. Det känns som att det vibrerar i hela såret. En väldigt skum känsla. Jag vet inte vad som händer. Jag har svårt för att hitta en position att sitta eller ligga i utan att det gör ont. Det här tär på hela mig känner jag.

Just nu känner jag mig jättedeppig. Vill inte göra någonting. För jag kan inte göra allt det där som jag vill göra. Då känns allt annat bara så meningslöst och jobbigt. Jag har så svårt för att ta det lugnt. Jag är så rastlös av mig. Det känns inte som min kropp längre. Ibland tänker jag att jag ångrar att jag gjorde operationen. För det här med återhämtning är jättejobbigt. Men jag vill ju att det ska bli så bra som möjligt. Så därför måste jag stanna upp och vila extra mycket när det gör ont. Sen hoppas jag verkligen att det blir bättre. Men jag vet ju inte när eller ens om när sen är. En jobbig känsla jag har just nu.

Jag måste försöka fokusera på de bra och roliga sakerna som jag faktiskt gör om dagarna. Inte bara tänka på allt som jag inte kan. Så när jag går och lägger mig så brukar jag tänka på de bra. Som idag har jag ju sytt lite ändå fast att jag varken ville eller orkade. Både linnet och sen börjat på shortsen. Jag och Edgar har planterat en blomma som har stått i vatten flera månader och var på väg ut ur glaset med sina långa rötter. Nu fick den hoppa ner i en kruka istället. Sen planterade vi två örter, koriander och mynta. Mums! Mer sånt känner jag. Men jag är lite dålig på att hålla de vid liv. I morse kom en fin vän och hjälpte mig att hämta en medicin. Sånt gör mig så glad. Vi fick t om en kaka som hans fru hade bakat. Det är så fint med alla vänner omkring sig. Ibland känner jag att jag inte har några vänner. Men det är ju de här som är ens riktigt vänner. Även om man inte ses så ofta.

Nu ska vi snart äta. Jag orkade inte ens laga mat idag. Sen får vi se om det händer fler positiva saker. 💕

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
I svåra stunder prövas vännen., så är det
nouw.com/stenhagenbettan
sillyme
sillyme,
Ja verkligen! 🙂
nouw.com/sillyme