Jag och Edgar har varit ute själva!

Edgar sov sent och länge idag. Så det tog tid innan vi kom ut. Klockan blev 15. Hissen fungerade!!!

Det går inte riktigt att beskriva känslan av att kunna komma ut själv. Jag gick och smålog hela tiden. Det kändes som frihet. En enorm frihet!

Edgar blev också glad även om han tycker det är väldigt tråkigt att ta på ytterkläder.

Vi gick till Mobilia. Det var lite saker vi behövde. Där var rätt mycket folk och svårt att gå med barnvagn i butikerna. Jag blev så stressad. På BR var det kaos. Flera barn som höll låda och en pappa som stod i vägen i en gång. Aldrig mer köpcentrum på helger. Definitivt inte när det är rea.

Jag hittade dessa onepiece på Cubus. En perfekt julklapp! Hint! Hint! Jag har bara en som jag tycker är lite varm. Tänk att få gå och julmysa i denna!

De hade redan julpyntat hela Mobilia. Edgar tittade storögt på alla granar och lampor.

Vi var inne på Søstrene Grene. Där köpte jag julkulor, en tomteluva till Edgar och en fin kakburk. Det är så roligt att gå där inne. Allt kostade 100:-. De hade väldigt fina julgranskulor. Men det får vänta för jag vågar inte pynta med glaskulor i år.

Sen gick vi inom Kappahl. De har rätt mycket Newbie där. En egen del. Jag hittade en julklapp till Edgar. Den kommer jag inte att visa för pappa Jonas får hjälpa Edgar att öppna den. Vi får ha några hemlisar!

På Lagerhaus hittade jag det som jag gick dit för. En ram. Jag hade tur för de hade 25% på allt svart. Så jag funderar på att gå dit igen. Men det gäller bara till imorgon söndag.

Vi gick förbi Glitter och där hittade jag ett par av de örhängen som jag visade i ett tidigare inlägg. Julgranskulor. Jag tyckte de var roliga. De hade 30% på allt.

Vi passade på att fika. Det fick bli Espresso House. Det var inte lätt att köra vagnen och bära en bricka med kaffe på samtidigt. Men det gick. Jag körde bara in i några stolar. Ha ha! Vi fikade på en supergod lussebulle.

Sen hade jag tänkt gå in på H&M också. Edgar behöver ett par större raggsockor och jag en mössa. Men när vi kom in så började Edgar tröttna. Jag kan inte spänna fast honom i selen när den lilla åkpåsen är i vagnen. Det blir för tight. Så han försökte klättra ur. Då fick jag lite panik. För jag orkade inte bära honom.

Men det gick bra att gå hem. Han höll på att somna. Men gjorde aldrig det. Så nu är han övertrött och lite gnällig. Det är ju lite försent att vila nu.

Snart kommer Jonas hem och då ska vi titta på Så mycket bättre! Tittar ni på det?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Egenodlatärdetbästa
Egenodlatärdetbästa,
Woho äntligen 👏🏼👏🏼👏🏼 Va skönt för er ❤️
nouw.com/egenodlatärdetbästa