Jag och Edgar har flyttat!

Jag och Edgar har flyttat. Inte så allvarligt eller länge. Men jag stod verkligen inte ut med vår loppinvation i lägenheten längre. De senaste dagarna hemma har jag bara kunnat sitta på en trästol i köket. Där har jag inte kunnat göra någonting. Roligt liv? Nej! Så vi åkte upp till mina föräldrar i fredags och ska stanna tills på onsdag. Jag behövde en paus. Både från lopporna och städandet som ändå inte verkar hjälpa.

Min man var så snäll och köpte en robotdammsugare så nu slipper jag ta det värsta själv och få mer ont i ryggen. Så bra grej! Varför har vi inte köpt en sån tidigare? Den underhåller katterna också. De smyger på den. Ha ha!

Men vi råkade visst få med oss loppor hit också. Något där vi sover. De måste sitta i Edgars gosedjur. För jag har mest känt av de när jag har legat på Edgars madrass eller när han har krupit upp till mig. Med gosedjuren. Så de fick åka i tvätten igen. Men det verkar inte hjälpa. Så nu vet jag inte vad vi ska göra med hans favoritgosedjur. De har legat i frysen ett tag också. Nu har jag tagit bort de och han fick låna ett gosedjur av mormor. Det gick bra som tur är. Så hoppas att jag kan sova bättre i natt. Jag känner att det är nymfer för de är så små och ettriga. Ska sätta sig runt ögonen och i håret. Är det pupporna som är så seglivade?

Här har varit lite snö så vi har varit ute och åkt pulka, byggt snögubbe och snölyktor. Men idag regnar det igen. Tråkigt! Edgar har verkligen längtat efter snö. Det händer inte så ofta att vi får det i Malmö tyvärr. Mina föräldrar bor i norra Skåne och där finns det lite större chans för snö.

En snöig bild från igår. Tyvärr är den mesta snön borta nu. Vi får hoppas att det kommer ny i natt och inte bara regn.

Idag har vi lekt med trolldeg. För Edgar börjar få lite hemlängtan. Då får man underhålla honom lite mer. Imorgon ska det tydligen bli fint väder så då får vi gå ut på en promenad.

Här finns det massor att göra och titta på tycker Edgar. Ikväll fick han testa att väva med mormor. Så nu vet han hur han ska göra med sin lilla väv han har där hemma. Vi får nog packa upp den när vi kommer hem.

Nu sitter jag här med Tenutex i håret igen och har lite ångest över att sova. Men det är betydligt bättre här i alla fall. Det är bara sån otur att vi råkade få med oss de hit. Som tur är så är det mest bara jag som känner av de. Edgar tycker mest att de kliar. De små verkar inte bita honom. Han får bara något enstaka bett av de större.

På torsdag kommer Anticimex igen. Vi får se vad de kommer att göra då. För det medlet de använde sist verkar bara ha retat upp lopporna mer. Väckt nya till liv. Jag hoppas verkligen det kommer någon som är expert på just loppor. För det verkar inte de andra ha varit. Eller så är det väl så att de inte får använda så starkt medel i början. Jag har bara sån ångest över att det kommer att bli värre igen. Hur många loppor kan det egentligen finnas? Tusentals känns det som. Hur är det ens möjligt att vi har fått in så många? Jag blir inte klok på det.

Godnatt!

❤️Magdalena❤️

  • Livet

Gillar

Kommentarer

Tilldamedmera
Tilldamedmera,

Fy vad jobbigt. Jag hade blivit galen ni får bukt m kopparna. Söt liten kille ni har och kan väva och allt❤

nouw.com/tilldamedmera
sillyme
sillyme,

Ja usch galen blir man. Tack! ❤️

nouw.com/sillyme
Susann,

Vad skönt att få lite paus. Jag hoppas lopporna dör nu när Anticimex kommer.

zinnie.se
sillyme
sillyme,
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Det är otroligt svårt att bli av med dessa små jävlar. Trist att dom följde med er på resan.

nouw.com/stenhagenbettan
sillyme
sillyme,

Ja jag vet inte riktigt vad man ska göra. Usch! 😞

nouw.com/sillyme