Jag mår inte så bra!

Jag drar mig för att skriva här när jag inte mår bra. För jag får oftast någon dum kommentar. Men det är min blogg så jag får väl försöka strunta i det.

Jag har haft ont i min vänstra äggstock sen i onsdags. Det gör riktigt ont när jag går eller böjer mig framåt. Utan mina smärtstillande så hade jag inte stått ut. De hjälper knappt men lite. Det är helg nu så jag vet hur länge man får vänta på gynakuten. Så jag ska försöka bita ihop tills på måndag och åka in tidigt då. För så här kan jag inte ha det. Tänk om det är en cysta som har gjort ont länge. Att de kan ta bort den och att jag blir mer smärtfri. Det hade varit en dröm.

Någon som har haft en cysta på äggstocken? Hur kändes det och vad gjorde de åt det?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Jennysvardag
Jennysvardag,
Hoppas att dom kan operara bort den så du slipper all smärta. 💕
nouw.com/jennysvardag
sillyme
sillyme,
Hoppas de kan göra något iaf. Tack! 💕
nouw.com/sillyme
Emma
,
Haft en cysta på äggstocken men den hann spricka innan de gick in med titthål. Fick endast lite smärtstillande efteråt. Innan den sprack hade jag ont i något dygn kanske men klarade smärtan med panodil. Hade de sett cystan på ultraljud hade de förmodligen aldrig gjort något.
sillyme
sillyme,
Vad skönt att du slapp operation. 💕
nouw.com/sillyme
Hanna,
Jag hade en cysta på vänstra äggstocken för några år sen. Jag hade en sån smärta från äggstocken (dunkande kan man säga) och fruktansvärt ont i korsryggen som ett band längs hela. Ont i korsryggen gjorde så att jag knappt kunde vara på benen. Jag fick halvligga hela tiden. Det var så hemskt. Jag fick starka tabletter men det hjälpte iite helt. De fick operera bort den. Nära ockdå att de fick ta bort äggstoclen. cystan var så stor och hård. Hoppas du blir bättre snart. Måna kramar ❤️❤️❤️❤️❤️
hannacharlotta.vimedbarn.se
sillyme
sillyme,
Usch! Ja det påminner om min smärta. Tack! Skönt att du fick hjälp! 💕 Kram
nouw.com/sillyme