Jag mår inte bra!

Godmorgon!
Här ligger jag i sängen med värmedynan.

Jag har haft svårt för att sova i natt igen. Jag tog sömntabletter två dagar i rad eftersom jag haft så ont i hela kroppen. Fibromyalgin har varit väldigt aktiv. Men lugnat ner sig igen. Så denna natt och förra kunde jag slappna av mer. Men sova går inte när jag har använt de där tabletterna nätter innan. Kroppen vänjer sig för snabbt. Så jag vill inte ta de. För de stör mina rutiner så i efterhand. Men ibland har jag inget val. Tur att det inte är så ofta som jag behöver ta de.

Igår på morgonen kom min fina vän Sandra. Vi skulle hänga lite och äta frukost ihop. Edgar skulle få komma ut och leka en stund eftersom jag inte klarar av honom helt ensam ännu. Men planerna fick ändras lite. Min vän fick hämta medicin till mig för jag hade så ont i operationssåret så jag mådde illa. Jag behövde min smärtmedicin. Det är jag så tacksam för. För om jag hade gett mig ut själv med Edgar och allt vad det innebär så vet jag inte hur mycket värre det skulle bli. För det var och är fortfarande väldigt illa. Jag mår jättedåligt. Har fruktansvärt ont där inne runt såret och jag blöder. Jag mår illa. Jag vågar inte ut och promenera mer om det ska bli så här varje gång.

Vi fick äta frukost inne istället för ute som var planen. Det gick ju det också. Jag låg mest i soffan och tittade på när Edgar ville leka med allt och lite till med Sandra. De ritade, lekte med lera och var t om ute på gården en runda. Det är jag också så tacksam för. Att Edgar fick komma ut en stund fast att jag inte orkade. Så jag fick en stund för mig själv när de lekte där ute.

Edgar kom in och var helt lycklig för de hade hittat rabarber på gården. Så det fick han testa med socker. Fast han tyckte sockret var godare än rabarbern och hämtade en sked istället. Njae! Så roligt skulle tänderna inte få ha det.

Sen pratade jag med min pappa en stund. Det är väldigt sällan som vi pratar i telefon. Lite synd faktiskt. För vi har inte kunnat ses på väldigt länge nu pga dumma viruset. Man hoppades ju på att det skulle lätta nu i sommar. Men vi kommer antagligen att ses sen när vi ska till sommarstugan.

Om en timme ringer klockan för Edgar ska till förskolan. Jag får väl passa på att sova sen istället då. Tråkigt! Jag som har en massa som jag vill sy. Så varken orkar eller kan jag. Endosköterskan ska ringa under dagen. Får se om hon har något vettigt att säga eller bara fortsätta dumförklara mig.

Idag är det den 10 juli. 8 år har gått. Ett inlägg om det kommer senare.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer