Jag har sytt mer!

Nu har jag precis sytt klart ett par shorts. De blev riktigt baggy. Får se om de passar Edgar. De ser lite stora ut. Jag tog pandatyg fram och svart tyg bak.

Jag har gjort allt från grunden själv. Jag har ritat mönster. Jag har sytt muddar. Jag har sytt ihop allting. Så jag blev ganska nöjd. Det är roligt att sy. Helst när man får till det.

Det enda jag inte riktigt blev nöjd med är muddarna. Tyget var alldeles för elastiskt så de sitter inte åt så mycket som jag hade velat. Jag borde nog ha gjort de lite kortare.

Det här är bra terapi tycker jag. Man tänker absolut inte på något annat än det man ska göra. För då blir det bara fel.

Det får nog bli ett besök på Stoff & Stil snart. En gigantisk tygaffär som ligger ute i Svågertorp. Där är roligt.

Ibland funderar jag på om jag borde köpa något mönster. Men jag har svårt för beskrivningar. Jag behöver göra det från grunden för att förstå. Jag är nog lite mer praktisk lagd.

Jag funderar även på att beställa såna där vävda etiketter där det står något fiffigt som visar att det är jag som har sytt plagget. Jag hittade en sida där man kunde köpa ganska billigt. Där testade jag att skriva 🐼edgar & jag. Ska jag kalla mig för det när jag syr också?

Så, vad tycker ni?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Milli
,
hur fick du fram mönstret till shortsen. jag är också sugen på att sy men vill inte köpa mönster utan sy efter min sons kropp.
sillyme
sillyme,
Jag ritade av ett par byxor vi har hemma! 😊
nouw.com/sillyme
Igina,
Du gjorde ett fantastiskt jobb😃Att göra allt själv det är inte lätt👍
www.www.enitalienareisverige.se