Jag gjorde det!

Jag går ju till en psykolog inom Endometriosteamet som kör KBT med mig. Hon vill få mig att våga göra saker utan att vara rädd för att smärtan ska ta över. Jag gillar henne. Hon är bra.

Vi gjorde upp en plan sist. Att jag ska göra något varje dag. Komma ut själv, eller med Edgar eller med Jonas och Edgar. Det svåraste för mig är att gå ut själv med Edgar och göra något. Helst något som kräver mycket energi.

Vi började dagen som vanligt. Åt frukost och sen vilade vi en stund.

Sen tänkte jag att vi skulle behöva gå och handla. Om jag orkar kan vi ju gå inom öppna förskolan. Ett stort steg för mig. Men jag fick ta det när vi kom dit.

Jag gick dit. Kikade hur många vagnar där var. Men ok. Vi går in en stund. De hade bara öppet en timme till. Sen var våra vänner Steve och Nova redan där och busade. Då blev det lite lättare.

Edgar blev helt lycklig när vi kom in. Jag hann precis få av honom overallen. Sen smet han iväg. Så jag fick skynda mig av med mina kläder.

Han kröp och gick runt en massa. Gillade denna tavla som var häftig. Där var en massa små djur som han tyckte var intressanta.

Den här var också rolig. Det poppade upp djur när man tryckte på knapparna. Den fastnade han för. Han vill gärna leka själv. Bryr sig inte så mycket om de andra barnen. Vill mest bara ta deras leksaker.

Här var vi i musikrummet. Där finns trummor och annat man kan spela på. Trummor är kul! Ibland har de sångstund där inne. Men den missade vi.

Sen åkte Edgar rutschkana som var riktigt rolig. Men han förstod inte riktigt det där med att vänta på sin tur.

När klockan blev 15 var vi tvungna att gå för de stängde. Jag trodde Edgar skulle bli ledsen. Men denna timme räckte nog för honom. Han satt helt still när jag tog på honom overallen.

Sen gick vi och handlade och Edgar satt helt stilla och tittade sig omkring. Han var så trött. Så när vi kom hem åt vi lite och sen blev det vila. Det behövde vi båda.

Det blev en lyckad dag för oss båda!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Karin
,
Härligt för er!