Jag behöver er hjälp!

Som ni flesta nog vet vid detta laget är att vår hiss håller på att bytas ut. Det har tagit längre tid än de trodde. Oväntat? Not! Hissmontören är i alla fall trevlig och pratglad. Han tror att den ska vara färdig tills på tisdag. Hoppas! Mitt liv kommer att se helt annorlunda ut. Edgars också.

Så vad behöver jag hjälp med då? Jo! Jag behöver tips på vad man kan hitta på med en 1-åring inomhus. För vi kommer inte ut själva då vi bor på 4:e våningen. Edgar väger för mycket för vår bärsele nu.

Så skriv gärna lite tips på vad ni brukar hitta på inomhus. För Edgar blir så lätt rastlös och behöver något nytt att göra. Min fantasi är slut.

Vi har testat att måla. Men han verkade inte förstå grejen riktigt ännu. Jag funderar på att göra trolldeg. Kan det vara något? Snart kan vi julpynta och baka en massa. Det ser jag fram emot. Edgar tyckte det var spännande när vi gjorde muffins.

❤️Magdalena❤️

  • Edgar

Gillar

Kommentarer

Novemberkillen
Novemberkillen,
Du kanske inte vill vänja honom med detta men min son älskar att plocka med köksredskap och burkar av alla dess slag och kan sitta en bra stund och bara plocka isär staplade burkar och sedan lägga ihop 😊
nouw.com/novemberkillen
sillyme
sillyme,
Jo men det har jag faktiskt funderat på. Jag får plocka undan kattmaten så han får utforska köket lite. Tack för tipset! 😄
nouw.com/sillyme
Emma H
,
Kanske finns det ngn lekplats i närheten av er som du kanske bara kan bära han på armen till eller ngt grönområde? Får vår lilla räcker det med liten sandlåda eller gunga sen håller hon sig underhållen ett tag. Iblandkan de ju finnas inne på lägenhetsgårdar. Vår tjej får endast se högst 20 min på datorn/tv per dag, oftast om vi båda behöver göra mat eller liknande och hon blir rastlös. Vi brukar bygga klossar, läsa böcker, rota i lådor, spela på en av våra synthar, sjunga lite av varje.
sillyme
sillyme,
Vi har tyvärr inget sånt på vår gård. Men jag ska försöka orka bära honom till parken om det blir fint väder i helgen. 😊 Ja spela och sjunga gör vi mycket med, samt läsa. 😍
nouw.com/sillyme
Karin
,
Lägga en filt över stol/bord och busa som under en koja eller tunnel? Kan han gilla sånt...?
sillyme
sillyme,
Det skulle han absolut tycka om! Får testa! 😊
nouw.com/sillyme