It's my birthday! 🥂

Igår blev det inget inlägg för jag var ute på puben med ett gäng fina vänner. Men här kommer gårdagen!

Vi tog det lite lugnt och slappade på förmiddagen. Jag är så trött nu för tiden. Äter kanske för dåligt? Vädret? Hösten? Jag vet inte!

Jag fick aldrig någon förkylning som tur var. Kände mig bara lite krasslig i en dag. Skumt! Men skönt! Lite konstigt att jag inte blev smittad av Edgar. Men jag klagar inte.

På eftermiddagen gick vi till Konsum och handlade lite. På vägen dit träffade vi på både Alve med sin mamma och Sixten med sin pappa. Det var ju trevligt! Kul när många vänner har fått barn samtidigt.

Jonas bar Edgar i bärselen och jag hade med en ryggsäck och shoppingvagn. Vår hiss är ju fortfarande ur funktion. Men hör och häpna... de håller på att byta ut den nu. Så förhoppningsvis kommer den att fungera om några veckor. Vilket nytt liv vi kommer att få. Jag och Edgar kan komma ut själva. Så härligt det skulle vara!!!

I alla fall så somnade Edgar så jag fick bära upp den där shoppingvagnen vilket resulterade i att ryggen pajade igen. Typiskt! Det som börjat kännas bättre.

Till middag blev det räfflade potatisar med nuggets och bea. Edgar tyckte det var jättegott. Extra roligt var det att äta från den här nya tallriken som jag kommer att skriva mer om i ett eget inlägg.

Efter maten så gjorde jag mig redo för partaj. Jag fyller år idag så det firade vi lite igår med fina vänner. Vi satt på Tröls och tog någon öl. Edgar hade två kompisar att busa med. Men det börjar bli lite svårt att få de att sitta stilla en längre stund.

Jag tog på mig mina gamla glasögon men fick ont i huvudet av de efter ett tag. Måste verkligen gå och kolla synen för något har hänt. Är nog dags för progressiva för denna gamla tanten. 😜

Så här såg jag ut igår. Älskar denna klänningen!!! Den är mysig och cool på samma gång.

Det var inte lätt att få till någon bild på Edgar när vi var där. Han var rastlös och hade nog helst velat krypa rundor och utforska stället. Men det kändes inte så fräscht! Jonas fick gå runt med honom lite. Men sen när de andra kom så lugnade han ner sig.

Jag stannade kvar själv ett tag med dessa fina vännerna, Marcus och Sandra. ❤️

Det blev ändå en tidigt kväll. Jag var hemma vid 23 igen. Men kroppen är inte riktigt van vid det här med att dricka öl så jag har fått be till porslinsguden ett antal gånger i natt. Ha ha! Det är något med just öl som inte min mage tycker om. Blir jättedålig! Får nog sluta dricka det eller hålla mig till en, hur lätt nu det är.

Men kul hade jag i alla fall! 😍😍😍

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Mysfamiljen
Mysfamiljen,
stort grattis till dig! 🎉💐🍾🥂
nouw.com/mysfamiljen
sillyme
sillyme,
Lavendel
Lavendel,
Grattis på födelsedagen! 😍
nouw.com/lavendel
sillyme
sillyme,
Jennysvardag
Jennysvardag,
sillyme
sillyme,
Lii76
Lii76,
grattis!!🎈💕
nouw.com/lii76
sillyme
sillyme,
En Malin
,
Ha den äran! (i efterskott...) 😊
sillyme
sillyme,
Sofia
,
Vin är gott också 😊. Jag reagerar illa på öl men jag tål inte gluten så det har med det att göra tror jag
sillyme
sillyme,
Jag är lite känslig för det så kanske kan vara något sånt! Får dricka vin istället! 😍
nouw.com/sillyme