Irriterad på en läkare!

Jag fick ju dessa i onsdags när jag var på vårdcentralen. Jag misstänkte att jag hade urinvägsinfektion.

Idag hade läkaren ringt men jag missade det. Hon hade skrivit i journalen att det inte gick att prata in på svararen. Märkligt!!! Samt att jag var resistent mot Selexid som jag redan visste. Hon skulle skriva ut Furadantin istället. Men tror ni hon har gjort det??? Nej! Så nu får jag gå med denna förbannade urinvägsinfektion hela helgen och ha ont. Jag sa till henne att jag inte hade tid att ha ont för jag måste förbereda ett kalas.

Sist var jag resistent även mot detta läkemedel vilket jag ringde och sa till en sköterska. Men jag skulle ändå ha de. För de tog den här bakterien. Jag har några gamla tabletter av en den tredje antibiotikan jag gick sist som tog det. Ska jag ta den istället? För det är ju inte lönt att fortsätta med den andre.

❤️Magdalena❤️

  • Sjuk

Gillar

Kommentarer

Jeenyrosen
Jeenyrosen,
Ta dom gamla, inte fan ska du gå och ha ont :/
nouw.com/jeenyrosen
Emma
,
Bara för bakterien du drabbades av sist var resisten mot mecillinam (selexid) betyder inte att denna bakterie är det. Enda sättet att veta det är ju att ta en odling, för även om du har återkommande besvär kan det vara orsakat av olika bakterier eller olika stammar av samma sort. Ett tips är att fråga vilken bakterie du har i urinen för att lättare hitta orsaken och bli av med bakterien för gott.
sillyme
sillyme,
De hade skickat iväg på odling. Jag tyckte det verkade vara samma bakterier som jag hade sist. Men hon tyckte att Furadantin skulle hjälpa. Synd att jag aldrig fick den bara. 😕
nouw.com/sillyme