Inte över ännu!

Edgar har varit lite piggare idag. Men har bara velat äta lite välling och Nan. Vi kom på att han fortfarande nog mår illa. För när han skulle smaka lite banan och bulle så kräktes han igen. Så ingen fast föda idag.

Jag kräktes tre gånger och sen lugnade det ner sig lite. Får se om det blir värre i natt eller imorgon. Men jag känner mig nöjd med det. 😜

Jag mår också illa om jag äter. Så dricker mest bubbelvatten. Jonas glömde köpa blåbärssoppa. Typiskt! Kex hade också varit bra men de åt vi upp igår.

Har ni något tips på vad man kan ge Edgar? Han har fått 60 ml Nan åt gången. Nog bäst att ta lite åt gången. Men hur bra är det egentligen med mjölkprodukter?

För er som inte förstår något av mitt inlägg så har hela familjen här fått Vinterkräksjuka. Usch!!! I Edgars fall verkar det komma och gå. Idag och igår har han mest varit dålig i magen. I lördags kräktes han mycket. Tycker så synd om honom. Vi som trodde att det var över nu för hans del.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Mysfamiljen
Mysfamiljen,
När Henning hade kräkan första gången höll det på i fyra dygn till och från. Sista dagen tyckte vi han verkade slö och åkte till barnakuten. Han var ok som tur var. De rekommenderade ersättning, majsvälling/havrevälling, amning och vätskeersättning. Lite åt gången och ofta.
nouw.com/mysfamiljen
sillyme
sillyme,
Usch vad drygt! Får nog köpa vätskeersättning. Läste att de behöver 1 liter vatten/dygn när de är sjuka. 😬
nouw.com/sillyme
Ulrika Nystås
,
Lilla raring. ❤❤❤ Jobbigt när de är så små. Bra att han vill dricka i alla fall. Vet att när mina stora barn var små fick de bärsoppa typ. Kokade ihop hallon och jordgubbar till dem och mixade det. Nästan flytande men lite sött och gott för dem. Då får de i sig något mer än vatten och välling.
sillyme
sillyme,
Ja det skulle han kanske tycka om. Vi fick i honom lite smoothie också. 😊
nouw.com/sillyme
carroat
carroat,
krya på er och lycka till med jobbsökandet när det är dags för det! 😊
nouw.com/carroat
sillyme
sillyme,
Tack! 😍
nouw.com/sillyme