Instängd i 2 år!

Ni som har följt mig ett tag vet att vi har haft stora problem med vår hiss i huset där vi bor. Vi bor på 4:e våningen med en trappa som är extremt smal så man knappt kan bära ner saker.

Den började strula i augusti 2015. Alltså för 2 år sen!!! Då var jag sjukskriven och hade mycket bäckensmärtor pga Endometrios så kom knappt ut. 2016 blev jag gravid och då var det inte ofta jag orkade gå upp och ner för alla trappor. Jag hade väldigt svår foglossning samt Endometriossmärtor på det. Efter att Edgar föddes så har vi knappt kunnat komma ut med vagnen. Några enstaka gånger har hissen fungerat. Men då har jag varit livrädd för att fastna vilket hände ganska ofta. När vi ska ut så får jag ta Edgar och Jonas vagnen. Annars är det bärsele som gäller. Men jag orkar knappt bära Edgar längre för han börjar bli tung. Samt pga mina ryggproblem då. De kan man kanske skylla hissen på.

Men nu har de då satt upp en lapp om att de tänker börja fixa hissen i vecka 39. Det kommer att ta tid för de måste ta bort hela gamla hissen.

Så kanske kanske jag kan komma ut med Edgar själv i höst. Vänner med barnvagn kan komma på besök. Samt att min ena syster äntligen kan komma och hälsa på oss igen för hon kan inte gå i trapporna. 😍😍😍😍

Den här hissen har gjort mig väldigt deprimerad!!! Jag känner mig instängd. En känsla jag hatar!!!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Emma H
,
Vi har ingen hiss alls hos oss och inget rum att sätta barnvagnen. Går 3 snurriga stentrappor varje dag i 3 omgångar för att få ner vagn plus barn, men va gör man inte för friskluft. Så vet hur tufft det kan vara. Härligt att det ordnar sig nu iaf.
sillyme
sillyme,
Usch! Det låter jobbigt! 😕
nouw.com/sillyme
Elin
,
Jag hade verkligen rekommenderat dig att kolla på en ergonomisk bärsele 💙 Gör all skillnad i världen och skonar antagligen din rygg enormt! Ergobaby går att hitta för runt 500:- begagnat 👍
sillyme
sillyme,
Jag har faktiskt funderat på just en Ergobaby! 😍
nouw.com/sillyme
Silje
,
Om ni hyr så har ni rätt till sänkt hyra om hissen inte funkar! Om det är två år det är snack om så blir det en hel del pengar!:-)
sillyme
sillyme,
Ja det har de sagt att vi ska få när hissen är lagad. Kan ju bli någon gratis hyra. 😜
nouw.com/sillyme
Christer Holm,
Bor på fjärde våningen har inte haft någon hiss , har vackert konkat på min dotter upp och ner. Det har varit ganska jobbigt men det har gått.. 😊 Hade hoppat det funnits en hiss då.
christerholm.nu
sillyme
sillyme,
Det låter tufft!!! 😬
nouw.com/sillyme
Engsir,
Vad härligt för dig!
www.engsir.blogspot.se