Instängd i 2 år!

Ni som har följt mig ett tag vet att vi har haft stora problem med vår hiss i huset där vi bor. Vi bor på 4:e våningen med en trappa som är extremt smal så man knappt kan bära ner saker.

Den började strula i augusti 2015. Alltså för 2 år sen!!! Då var jag sjukskriven och hade mycket bäckensmärtor pga Endometrios så kom knappt ut. 2016 blev jag gravid och då var det inte ofta jag orkade gå upp och ner för alla trappor. Jag hade väldigt svår foglossning samt Endometriossmärtor på det. Efter att Edgar föddes så har vi knappt kunnat komma ut med vagnen. Några enstaka gånger har hissen fungerat. Men då har jag varit livrädd för att fastna vilket hände ganska ofta. När vi ska ut så får jag ta Edgar och Jonas vagnen. Annars är det bärsele som gäller. Men jag orkar knappt bära Edgar längre för han börjar bli tung. Samt pga mina ryggproblem då. De kan man kanske skylla hissen på.

Men nu har de då satt upp en lapp om att de tänker börja fixa hissen i vecka 39. Det kommer att ta tid för de måste ta bort hela gamla hissen.

Så kanske kanske jag kan komma ut med Edgar själv i höst. Vänner med barnvagn kan komma på besök. Samt att min ena syster äntligen kan komma och hälsa på oss igen för hon kan inte gå i trapporna. 😍😍😍😍

Den här hissen har gjort mig väldigt deprimerad!!! Jag känner mig instängd. En känsla jag hatar!!!

❤️Magdalena❤️

Gillar