Inlåsta & febriga!

Godkväll!
Här hemma är vi lite sega. Edgar har haft feber och hosta sen i söndags och mitt blev värre igår onsdag. Så nu hostar vi ikapp här. Edgar har så hemsk hosta att jag fick ringa Vårdcentralen igår. De var snälla och skrev ut en hostmedicin utan att vi behövde komma dit eller prata med en läkare.

Det är nu i kriser som man märker vilka som är ens riktiga vänner. Två stycken har hört av sig och undrat om vi behöver något handlat. Så snällt! Så igår fick vår fina vän Sandra gå till Apoteket och hämta ut Edgars medicin. Men för att kunna göra det så fick vi skriva på en massa papper först. Det hade säkert gått att lösa med Bank-id. Men jag orkade inte tänka. Ha ha! Jonas har börjat nysa här. Men jag och Edgar är inte förkylda utan det är influensa. Men bättre att undvika att gå ut eftersom vi har smittan här hemma.

Jag skulle så gärna vilja ta ett test mot Covid-19. Men det får man ju inte. Feber, djupt sittande hosta, blir lätt andfådd. Fast det hade jag i höstas också vid en annan influensa. Den som tog flera veckor att återhämta sig efter. Kanske jag hade Corona redan då? 😬 Nä jag skulle nog haft mer feber än 38 om det var det. Än så länge är den inte högre än så. Jag känner mig mest trött och hängig. Har ont i bröstet för det gör ont att hosta. Tur vi har Mollipect hemma nu i alla fall.

Jag blir så lätt rastlös när jag har varit sjuk i några dagar. Nu känns det ännu värre eftersom jag verkligen inte bör gå ut. Så jag planerar lite vad jag ska sy. Igår kväll orkade jag sy klart denna tröja. Ett nytt mönster från en gammal tidning som jag testade. Den blev väl lite vårig och härlig? Jag får nog sy några till av denna modell.

Idag kom dessa tyger hem till mig. De där katterna har jag velat ha länge. Men de har varit slut. Nu har Vintage in my heart tryckt upp de på nytt. Jag skyndade mig att beställa de så de inte skulle ta slut igen. Så pass mycket att jag missade rean som jag såg precis efteråt. Men det var kanske bara tur. Det här är min favorit bland tygbutiker och de har så många fina tyger.

Nu börjar jag känna av rastlösheten igen. Så jag får väl gå upp och sy en söm eller två. Om jag orkar.

Vad hittar ni på när ni är sjuka? Är det någon mer som sitter i karantän?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

dianalowegren
dianalowegren,
Snygg modell på den tröjan!! Jättefint tyg också 🥰
nouw.com/dianalowegren
sillyme
sillyme,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229