Infomöte!

Hej!
Hur mår ni idag? Jag är trött. Efter att ha varit hemma i en hel vecka och sen plötsligt ut och göra saker igen tar sån energi. Men det blir nog bättre snart.

Idag gick vi upp klockan 7. Bara det är jobbigt. Edgar skulle till förskolan. Han ska vara där 9. Men det är bra att få lite rutiner. Det behöver jag.

När jag hade lämnat Edgar så gick jag hem en runda och åt lite. Sen tog jag bussen till sjukhuset. Vi skulle ses för första gången med gruppen Kultur på recept. Jag var lite spänd över vad det skulle vara för andra människor där.

Koordinatorn verkar jättetrevlig. Vi har både mailat och pratat i telefon tidigare. Sen fick vi träffa projektledaren också.

Vi möttes upp i en foajé och sen gick vi vidare till ett rum. Där blev vi bjudna på kaffe och te. Vi var 11 stycken idag. Vi ska vara 12. Så en kom tydligen inte. Det var väldigt blandat med folk i olika åldrar. Från 31 till 80. Så jag behövde varken känna mig gammal eller ung.

De pratade lite om projektet och forskningen. De hade haft 4 grupper tidigare och det blev bara bättre och bättre sa de. Att detta kan leda till bättre självförtroende och sociala kontakter. Det låter bra. För efter coronapandemin har jag knappt träffat några. Så jag behöver det här extra mycket just nu.

Sen fick vi fylla i ett sånt där formulär där man ska skriva hur man mår på olika skalor. Sen när vi ses sista gången så ska vi fylla i samma igen för att se om det har gett någon positiv effekt. Intressant!

Vi fick berätta lite kort om oss själva. Alla verkar vara intresserade av kultur och vara kreativa på något sätt. Så det här kommer nog att bli kul.

Nästa vecka ska vi på slottsvandring på tisdag och läsa dikter och noveller på stadsbiblioteket på torsdag.

När jag kom hem var jag så trött så jag vilade en stund. Jag hade lite ont i huvudet. Jag har migrän som kommer och går. Sen kom Edgar och väckte mig med en stor kram.

❤️Magdalena❤️

Gillar