Indiskt & gummistövlar på!

Idag har det fått bli en hemma dag. Jag har så ont just nu. Vill inte göra det värre inför helgen när jag och Edgar är själva. Det har gjort mig så ledsen. Jag känner mig instängd i min kropp. Instängd i vår lägenhet. T om Jonas tycker det är krångligt när inte hissen fungerar. Det är jättejobbigt att behöva vara så beroende av varandra. Jag hatar det och mår inte bra av det.

Edgar har i alla fall haft roligt här hemma. Han somnade ganska tidigt i förmiddags. Jag har lite ont i halsen. Kanske han också har det. Så det är nog en förkylning på g. Tråkigt!

Edgar älskar sina gummistövlar. Han vill ha på sig de hela tiden. Även när vi ska gå ut. Det är lite svårt att förklara att det inte är så skönt med gummistövlar när det är 26 grader varmt ute.

Vi hittade min gamla väska. Kommer ni ihåg dessa från 80-talet. De är väl inne igen.

Shortsen jag sydde satt perfekt. Kanske lite lite stora i midjan. Får se om tyget krymper lite kanske. Det är så roligt att sy. Jag önskar bara att jag hade en bättre plats att sy på. Jag sitter i en fåtölj som iofs är väldigt mjuk och skön. Men soffbordet till är inte det bästa för detta. Ett stort skrivbord skulle jag vilja ha. Samt en massa fina lådor att ha tygerna i. Ja och någonstans att ha de. Hm! Får fundera lite.

Edgar tycker fortfarande om sina Pinoböcker. De är de bästa. En annan favorit är Fingerresan med Babblarna. Den läser vi på kvällarna nu.

Om han bara kunde stå still när jag ska fota. Helt omöjligt! Har man tur så blir det någon halvbra bild.

Såna här shorts får jag sy fler av.

Vi orkade inte laga mat idag så vi köpte hem indiskt. En av mina favoriträtter är Palak Paneer. Det är så sjukt gott. Helst från Tasty Spot. Nom nom! Edgar var inte lika glad för maten idag. Jag blandade den ändå med myntayoghurt.

Edgar har varit så duktig och kissat på pottan några gånger idag. Han har börjat tycka det är kul. Man kan sitta på den med blöja och byxor också.

Nej nu ska jag sova. Orkar inte sitta upp mer. Det känns som att jag har världens mensvärk både bak och fram. Hoppas det känns bättre imorgon.

Det åskar här och regnar nu. Får se om det blir någon sömn. Tycker ni om åska? Jag tycker det är otäckt. Usch!!!

Godnatt!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Sofia
,
jag lider verkligen med dig för dina hemska smärtor. Jag tror verkligen att du skule kunna bli hjälpt av en duktig naprapat eller liknande. givietvis tar det inte bort endo men kan se till att kroppen blir bättre. Med dina problem borde du få gå regelbundet på landstingets bekostnad. Sen som jag sagt tidigare, så blir många med endo bättre på en ren kost utan socker och gluten. Det kan väl vara värt att prova någa veckor. tänk om det verligen har jättebra effekt även på dig.