In pain!

Här ligger jag i sängen och har ont. Är så trött på det här. Det började i måndags. Edgar ville ligga på mig när han skulle sova. Det gjorde så galet ont. Så Jonas fick ta över. Jag vet inte om det beror på träningen. Jag borde kanske strunta i roddmaskinen.

Igår kände jag också av det. Det var svårt att vara med på Knatteskutt. Det gör ont över urinblåsan och strålar bak i ryggslutet.

Idag när jag gick till Kvinnokliniken så gjorde det galet ont. Det var nära jag gick inom gynakuten istället för psykologen. Efteråt kändes det bara dumt att gå dit. Jag vill inte vara till besvär och biter hellre ihop. Dumt va? När jag väl söker akut så skäms jag.

Nu ikväll gör det så där galet ont igen. Så jag tror tyvärr att jag måste åka in imorgon. Efter kl 16 är det inte lönt. Det bästa är att vara där vid 8. Får se om och när jag kommer iväg. Jag har så ont att jag mår illa.

Endometriosen eller urinvägsinfektion??? Det senare har jag sökt för så många gånger utan att det visar något. Så jag tror mer på endosmärtor.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer