Idag saknar jag...

Mexiko

Vi åkte på bröllopsresa till Mexiko i mars 2015. Den bästa resan jag har gjort.

Mexiko har alltid tilltalat mig. Jag vet inte riktigt varför. När vi skulle bestämma var vi skulle resa på bröllopsresa så stod det mellan Mexiko och Vietnam. Jag lyckades övertala Jonas.

Vi bodde på ett fantastiskt hotell i Playa del Carmen som heter Sandos Caracol Eco Resort & Spa. Vi betalade lite extra och fick tillgång till vuxenavdelningarna. Där fick inga barn vara och det var lugnt och skönt. Ja förutom när amerikanarna höll liv. Där fanns en härlig pool som vi badade i mycket och en stor bubbelpool. Där var en restaurang där vi åt frukost med superbra service varje morgon. Vid stranden fanns där ett hus där man kunde slappa, köpa drinkar och äta lite lättare mat. Vi var mest på den vuxna avdelningen av stranden där det fanns sköna solsängar att slappa i. Havet var så härligt varmt att bada i.

På hotellområdet bodde det många olika djur som apor, tvättbjörnar, näsbjörnar m.m. Så där trivdes vi. Aporna kom och hälsade på oss på balkongen ibland. Då gav vi de frukt.

Där fanns olika restauranger så man tröttnade inte på maten. Det är ett All Inclusive-hotell där allt ingår. Men de förstod inte det där med att vara vegetarian.

Där fanns också flera cenotes. Undervattengrottor som man kunde bada i. I den stora snorklade vi rundor i. Spännande och lite läskigt då där fanns stora fiskar.

Vi åkte på två utflykter. En till Tulum där vi tittade på ruiner. Tulum har även den där fina stranden som ni säkert har sett på någon bild. Jag blev väldigt besviken när vi var där för det blåste för mycket så man fick inte gå ner till den stranden. En riktig paradisstrand. Vi besökte även Chichen Itza. Pyramider. Jag är väldigt fascinerad över byggnader. Helst gamla.

Om jag fick välja var jag skulle vilja åka igen så blir det lätt Mexiko. Gärna samma hotell igen fast att det kan vara lite tråkigt. Men det var så stort där och helt fantastiskt.

Mexiko, jag hoppas att vi ses snart igen.

Vilken är er drömresa? Har ni varit där? Berätta gärna!!!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Erika,
Hawaii är mitt favoritresmål. Vi var där 2010 på vår bröllopsresa och planerar att åka tillbaks 2020 på 10 års dagen!
byerika.vimedbarn.se
sillyme
sillyme,
Det låter också härligt! 😊
nouw.com/sillyme
Ulvelotta
Ulvelotta,

Paris. Åkte dit när jag fyllde 40 år. Har varit min dröm, och det var verkligen det. Vill åka till Island någon gång, häftig natur och annorlunda. Kanske till 50 års dagen? Då den infaller samma år som vi firar 20 år som gifta...

nouw.com/ulvelotta