Idag såg jag döden!

Idag har jag varit iväg på yoga. Jag hade tänkt ta bussen som vanligt. Men det gick inte så bra. De ska börja bygga en cykelväg utmed Nobelvägen där vi bor. Så de har stängt av hela ena sidan av vägen. Det är annars två-filigt där. Så bussen stannade inte utanför längre. Jag blev inte riktigt klok på var de hade flyttat hållplatsen så jag gick till nästa. Det var snöigt och slaskigt för de hade saltat. Det var tungt att gå. Men den lilla biten skulle jag klara av. Väl där så var den hållplatsen också avstängd. Gissa om jag blev trött. Så det var bara att gå hela vägen till Kvinnokliniken. Jag hade mina Dr Martens som väger en del. Men det var nog tur det för det var lite halt. Dit kom jag i alla fall.

På yogan började vi som vanligt med andningsövningar och avslappning. Sen blev det övningar med fokus på bäcken och nacke/axlar. Det kändes bra. Sen gjorde vi den jobbiga där vi sitter på knä med armarna upp i luften. Sen ska bäckenet bak och fram. Sat Kriya heter den. 3 minuter gjorde vi idag. Hon ökar för varje gång. Jag fick pausa en gång för foten började krampa. Ha ha! Efteråt var jag skakig i benen som vanligt.

Sen gick jag till bussen. Där fick jag vänta ett tag. En massa fiskmåsar flög rundor och där kom mycket bilar. Helt plötsligt dyker de ner framför en bil för där låg väl något smaskigt. En av måsarna var lite väl våglig och hann inte undan för bilen. Bilen körde på den. Det såg så hemskt ut. Det var bara jag och en annan tjej som verkade bry sig. Där kom så mycket bilar. Jag försökte kolla om den överlevde. Men den låg helt still. Sen körde en annan bil på den. Usch! Jag tyckte det var så hemskt. Att en fågel som flög rundor med sina fågelvänner för att leta mat helt plötsligt bara dör mitt framför ögonen på en på ett så brutalt sätt. Jag hade velat lägga den åt sidan men där fanns inget att ta den med och bilarna susade förbi. Jag kände inte för att sluta likadant. Så jag hoppade på bussen med en klump i halsen och ögon som tårades. Stackars lilla fågel. Stora fågel. Som jag brukar hata på somrarna.

Ja sån är jag. Ibland är det lite för jobbigt att vara en riktig djurvän.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer