Husdjuren & tungan rätt i mun!

Igår så matvägrade Edgar lite. Sen såg vi att han har en ny tand på g. En av framtänderna där uppe håller på att titta fram. Så matnappen med frusen mango var gott.

Edgar gillar att krypa rundor på golvet. Men han blir lite röd om knäna. Så vi testade dessa från Wish. De har varit så stora innan och nu satt de nästan för hårt. Så dumt! Där är halkskydd på dem för knäna.

Sen lekte vi lite med bollen. Edgar har börjat räcka ut tungan. Tror det är för tänderna han gör så.

Jag hade feber igår också och kände mig inte på topp. Så därför blev det en lite sen uppdatering.

Men vi gick ändå ut en runda för det var så varmt i lägenheten. Vi gick först till Folkets Park och handlade i matvagnarna som står där. Jag köpte en Kombucha med timjan. Det var en intressant smak. Edgar ville sova men blev störd hela tiden av folk vi träffade på och pratade med. Sen gick vi rundor lite och stannade till slut på Green Mango och åt thaimat. Lätt godast i stan. Edgar sov hela tiden.

På vägen hem gick vi inom Sweet (fd Hemmakväll) och hyrde denna film som var sjukt kul. Så vi slappade bara i soffan resten av kvällen.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Zheeva
Zheeva,
Älskar den filmen! Boss baby är något jag rekommenderar till er med 😀
nouw.com/zheeva
sillyme
sillyme,
Den måste vi kolla upp! 😊
nouw.com/sillyme
Jeenyrosen
Jeenyrosen,
Hehe så söt han är😍
nouw.com/jeenyrosen
En Malin
,
Åh! Vill se den filmen! Tror också att femåringen som är tokig i hundar kommer att gilla den.... Bolt måste hon också se nån gång. 😊