Hur sprider du din blogg?

Hur gör ni för att sprida er blogg? Är det via sociala medier som Facebook, Instagram och Snapchat?

Jag är med i diverse bloggrupper på Facebook. Jag försöker följa och kommentera andras bloggar så mycket jag hinner. Vi är också några bloggande mammor som samarbetar och skriver om olika ämnen. Ibland har jag tävlingar som lockar lite nya följare. Man skulle säkert kunna lägga mycket mer tid på bloggen och då få fler följare och kanske t om kunna leva lite på den.

Man skulle också kunna göra reklam för bloggen genom att trycka sin logo eller bloggadress på produkter. Det har jag faktiskt funderat lite på och det är också en av anledningarna till att jag har skrivit detta med Easytryck och självklart är innehållet och åsikterna mina. Men tillbaka till frågan, vad skulle dessa reklamprodukter kunna vara? Godis, reflexer, nyckelband, pennor eller kanske pins? Vad skulle ni föredra? Skulle det vara något kul att få? Skulle ni gå in på hemsidan som stod på?


Easytryck kan man trycka upp det man vill på dessa produkter. Men var skulle man dela ut de? På stan? På stranden? I parken? Bloggmässor? Jag skulle kunna ta med till Öppna Förskolan och dela ut kanske? För det är alltid mest intressant att läsa de bloggar som handlar om där man själv är i livet. För mig just nu som mamma.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,
Jag gör ingenting för att sprida min blogg, bara genom att kommentera andras bloggar 😊
nouw.com/carroat
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Grupper på fb, via min instagram, besöka och kommentera andra bloggar 😊 Åh sugen jag blev på att göra det med..
nouw.com/jenniferssynpalivet
Jennysvardag
Jennysvardag,
Jag länkar på Facebook och kommenterar andras bloggar 😊 känner också att om man lägger ner lite mer tid så får man mer läsare
nouw.com/jennysvardag