Hur mår vi?

Igår så var Edgar väldigt slö. Jonas också. Jag gav Edgar en alvedon på eftermiddagen för han verkade ha ont någonstans och hade feber. Kanske han hade huvudvärk. Det får man ju ofta när man inte har ätit på ett tag.

I alla fall så piggnade han till lite efter den. Så vi lyckades få i honom mer Nan och välling. Han kräktes inte på hela dagen igår. Så det var ju skönt.

På kvällen orkade han sitta uppe lite så vi tittade på tv och myste. Jag var också helt slut efter att ha sovit för lite och ätit dåligt. Man är inte så sugen på mat när det luktar kräk överallt.

Jag la mig tidigt. Edgar fick mysa hos Jonas som mådde lite bättre. Sen vaknade Edgar efter en stund när Jonas lagt honom i sin säng. Så han fick mer välling. Sen samsov vi resten av natten. Vi vaknade vid 8 idag. Edgar är mycket piggare idag. Så han har fått i sig både välling och smoothie. Han orkar inte riktigt leka ännu. Bara små stunder.

Jag var en runda på apoteket innan. Men glömde köpa vätskeersättning. Vet inte om han behöver det nu. Han dricker och kissar. Men det hade kanske varit bra i alla fall. Eller vad tror ni?

Idag tar vi det lugnt och slappar hemma. Jag har lyckats klara mig än så länge. Det känns konstigt då jag har haft kräk över hela mig. Kan man vara immun? Det var ju i våras jag hade kräksjuka sist. Eller kan Jonas och Edgar fått i sig något som inte jag har? Jag vet inte. Tror det var något på fiket vi var på i torsdags. Men det kan man ju aldrig veta. Jag är glad att jag har sluppit det än så länge i alla fall. Jag mår lite illa men det beror nog bara på allt kaffe som jag har druckit i helgen för att piggna till och orka.

Får jag inte kräksjukan idag så slipper jag nog den. För det brukar ta 12-48 timmar efter man har smittats. Hoppas jag slipper det!!! Jag har varit extremt noga med att tvätta händerna med tvål. Så nu är mina händer helt torra. Men det får det vara värt.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Mysfamiljen
Mysfamiljen,
Krya på er alla!
nouw.com/mysfamiljen
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Lille parveln då!
nouw.com/frökenrödlök
Egenodlatärdetbästa
Egenodlatärdetbästa,
Skönt att ni mår bättre 😍 vätskeersättning är ju inte det godaste och dricker han och kissar bra så behövs det nog inte ? 🙄 💗
nouw.com/egenodlatärdetbästa