Hur?

Hej!
Alltså jag lider nog av bloggtorka. Det står helt still i huvudet. Kan inte komma på något roligt att skriva om. Men så är det väl ibland! Hjärnan har kanske gått på semester?

Vi kommer att ha två veckors semester i Malmö. Vad ska man hitta på då? Har ni något förslag? En bloggträff kanske? Bebisträff? Någon utflykt får det nog bli. Titta på djur skulle nog Edgar gilla. Så tror vi ska till Ystad Djurpark.

Sen det här med håret!!! Är så trött på det. Vill nog färga över det röda. Det kräver för mycket underhåll. Sen vet jag inte vad jag vill ha för frisyr. Något förslag jag skulle passa i?

Missa nu inte Vloggin' Mamas TÄVLING!!!

Samt följa Silly Me på FACEBOOK!!! Så missar ni inte något inlägg. Förhoppningsvis! Det är lite jobbigt för man måste lägga in inläggen manuellt. Lätt att glömma!!! Hur gör ni andra som bloggar med er FB-sida?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Livetsomemelie
Livetsomemelie,
Jag har också haft stunder av bloggtorka och då står det bara stilla, haha. Men inspirationen brukar komma tillbaka så länge man inte stressar upp sig över det. Jag gör som du, lägger manuellt över inläggen från min privata FB till bloggens FB. Kanske finns ett smidigare sätt? Hoppas du får en fin helg! 😊 kram
nouw.com/livetsomemelie
sillyme
sillyme,
Tack detsamma! 😍
nouw.com/sillyme