Hoppetihopp & exploderat huvud!

Ursäkta för lite dåligt uppdatering. Jag har inte mått så bra. Jag har fått hög feber varje kväll och inte orkat göra något. Så bloggen blir tyvärr lidande. Det har varit lite tufft att vara själv med Edgar fredag till söndag med feber.

Utmaningen har också blivit lidande. Vill ni att jag tar igen den eller struntar i de som varit och kör på från idag istället? Utmaningen jag är med hos @maxarna för er som inte vet.

Igår så fick vi inte alls mycket gjort jag och Edgar. Det blev mycket mys i sängen. Här håller han sin Twistshakeflaska fint.

Jag tog två alvedon för att orka med. Edgar var gnällig igår också. Jag förstod inte alls varför. Sen när han satt i knät så var han väldigt hoppig. Så han var nog lite rastlös. Så här fick han stå och hoppa hur länge som helst. Han har fått kläm på det nu. Vill ni se en video så kika in på min Instagram .

Katterna blev också busiga när han hoppade. Saga här blev nog mest orolig men Soya som är en riktig buse själv blev helt galen och tänkte att snart har jag nog en lekkamrat. Hi hi!

Sen fick han slappa lite. Får bebisar träningsvärk? I så fall lär han få det idag. Hi hi! Jag måste sy några shorts till honom. Han har 3 par såna här mysiga. Perfekta att ha när det är varmt här inne ju. Just nu är det 26 grader i vardagsrummet. Puh!

Det är inte länge han ligger still. Han vänder sig om direkt och snurrar sig runt. Blir fortfarande sur efter en stund när han inte får rätt på krypningen. Han kommer kanske att gå innan han kryper. Det vet man ju aldrig. Vi måste ta och köpa den där gåstolen. Vi ska få långa en. Annars har jag hittat en på Blocket. Är 250:- ok för en begagnad? Den såg fin ut.

Hej Mamma! Linslusen själv.

Han har kunnat säga två ord ett tag. Dadda och Babba. Nog inte för att det är Babblarna egentligen utan för att det är roligt att säga. Men vi låtsas det. Hi hi! Men igår när jag sa katt så sa han tatt. Det var flera gånger han sa det. Han säger även tissa när jag säger kissa. Om han förstår det eller inte det vet jag inte. Men det är roligt. Är katt hans första ord? Ja eller kissa, för det sa han först. He he!

Vi sov lite under dagen. Jag hade så ont i bihålorna så kunde inte somna. Alvedonen hade nog släppt och nässpray verkade inte fungera mot det. Det kändes som att huvudet skulle explodera.

På kvällen kändes det lite bättre. Men hade 39 graders feber. Samt fick migrän eftersom jag tog i för mycket när Edgar hoppade. Det är lite krångligt att sätta honom själv i hoppgungan. Det måste vara Lyrican som gör det. Jag blir lätt yr när jag tar i eller stressar. Huvudet hänger inte med. Så jag ska testa att sänka dagsdosen. Det får vara så. Jag vill inte ha mer migrän nu. Kommer jag att få migrän när jag tränar annars då?

På kvällen när Jonas kom hem så fick jag äntligen sova en stund. Det var skönt. Sen vaknade jag upp till andra perioden i hockeyn och såg att det stod 0-0 och var bara tvungen att titta. Vilken rysare alltså. Tror aldrig hockey har varit så spännande. Jag klarar inte av sånt. Får ont i magen. Ha ha! Vågade knappt titta. Värre än en skräckfilm. Men det slutade ju bra. Tänk att Sverige vann över Canada. Wow! Det måste ju firas idag.

HEJA SVERIGE!!!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Christina
,
Tänkte bara fråga vad som händer om du lägger Edgar på golvet utan täcke eller nån filt under. Min son som är snart 8-månader kom på för ett par månader sedan att man kan åla sig fram på golvet, han liksom drar sig fram med armarna och skjuter i från med fötterna (eller foten, han använder bara den vänstra). Tänkte att det kanske är svårt att åla sig på en filt men du har säkert testat 😊 Krya på dig förresten (är själv förkyld också med jävulsk rethosta på natten)
sillyme
sillyme,
Jag testade på min yogamatta innan. Men det gick inte så bra där heller. Golvet har vi inte testat. Det är ju så hårt om han vänder sig och slår huvudet i. Men kanske värt ett försök. 😊 Krya på dig du också!!!
nouw.com/sillyme
bolmgren
bolmgren,
Söt han är 😊
nouw.com/bolmgren
sillyme
sillyme,