Hopp & gung!

Igår var Edgar busig och ville hoppa mycket i hoppgungan. Annars hoppar han i mitt knä och det är lite jobbigt i längden. Min lilla studsboll. 😍

Det är bra han tränar benen så att det blir lättare att krypa och stå. Han gillar fortfarande att ligga ner och rulla rundor istället. Det går snabbare så. Riktigt livsfarligt att lämna honom ensam i sängen. Så där måste man rama in den så han inte trillar ner. Busunge!

Det börjar bli svårt att lämna honom. För att t ex gå på toaletten när man är själv. Hur gör ni då? Ligger han på filten så snurrar han iväg och det med huvudet först. Aj! Kan göra ont på golvet. Sitter han i gåstolen så vill han gärna hänga över kanten. Stå på huvudet? Hjälp! Sängen har jag redan förklarat ja. Hans egna säng kanske? Kan fungera en stund! Det är inte lätt med en vild bebis. He he!

Den här gåstolen är bra. Han sitter och hoppar lite i den också även om den inte har gungfunktion. Den är toppen direkt efter att han ätit för då kräker han mindre. Han förflyttar sig lite lite men utan att förstå det. Fötterna går! Snart når han ner ordentligt så då går det nog bättre.

Jag märkte att många av hans byxor i storlek 68 börjar bli för små. Så benen har nog börjat växa. Han har alltid kunnat ha en storlek mindre där. Nu har han 74 och t om 80 i vissa plagg som pyjamas. Mysigt om de är lite större.

Det är kanske dags att rensa bland hans kläder igen och köpa lite nytt? Jag ligger efter nu. Har haft två storlekar upp innan. Men trodde inte att 80 skulle passa förrän till hösten. Det är så svårt att planera nu när han börjar bli större. Kanske bättre att köpa det han behöver när det saknas något!

När Jonas kom hem så åt vi burgare för det var jag så sugen på. Edgar fick linsgryta. Mums mums! Det är dags att göra en ny sats. Kanske med en annan krydda. Jag ska nog göra något med morötter, linser, hirs och kryddor. Återkommer med ett recept om det blir bra.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

En Malin
,
Hehe, nu börjar tiden när att gå på toa själv blir en lyx... Välkommen till klubben! 😉
sillyme
sillyme,
Hi hi tack! 😊
nouw.com/sillyme