Hon ska sluta!!!

Igår hade vi en jättehärlig dag. Mina föräldrar kom ner vid 11. De ville passa på innan Sommarkortet gick ut. Så vi fikade först och Edgar fick busa med dem.

Sen var det dags för BVC. Det var två månader sen sist så det var spännande. Edgar vägde 8180 g och var 70,2 cm lång. Han följer sin kurva fint så vi behöver inte vara oroliga för att han är för liten. Jag kan tycka det ibland när jag ser andra bebisar. Men jag är själv liten och var så det är kanske inte så konstigt. Han äter bra i alla fall och det är huvudsaken. Vi hade inga frågor direkt så besöket gick väldigt snabbt. Sen berättade hon att hon skulle sluta. Det känns så tråkigt för vi gillar verkligen henne. Nästa gång har han fyllt 1 och det är dags för vaccin igen. Usch!!!

Mina föräldrar väntade utanför och efteråt gick vi till ett mysigt ställe i Folkets Park som heter Far i hatten och tog en öl. Edgar sov en stund och sen fick han äta en grötklämmis.

Sen gick vi från parken ner till stationen där de skulle ta tåget hem. Vi passade på att gå på festivalen. Edgar hade fått pengar till en ballong av mormor och morfar. Vi hittade ett fint lejon. Jag knöt fast den på handtaget på vagnen och fick gå med ett lejon i huvudet hela tiden.

Efter det fick jag mina efterlängtade Churros. Mums! Sen kunde vi gå vidare. Det var lite jobbigt med barnvagn där för det var så mycket folk. Fel tid att gå dit. Vi tänkte gå till 60-talstältet som ligger en bit iväg. När vi kom dit så hade de inte öppnat ännu. Då blev jag sur. Hade så ont i fötterna efter den långa promenaden. Så vi fick gå vidare. Edgar fick titta på lite karuseller och några som spelade trumma. Allt var så högt. Vi hade glömt att köpa lurar till honom. Så vi gick hem igen. Trötta och hungriga. Men vi fick bra motion.

När vi kom hem och hade fått lite mat i oss så somnade vi alla tre på soffan. Det var längesen jag gick så långt. Så det kändes i hela kroppen.

Men vi hade tur med vädret och jag blev t om lite solbränd.

En trött kille som vägrade somna för det var såååå mycket att titta på.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

En Malin
,
Jag och sonen var också inne på festivalen idag! 😊
Emma H
,
Vår lilla var 69 cm och 8,4 kg på 8 månaders räknas som en liten tjej, eller hon ligger under normalkurvan(tror en under på längd och vikt). Tycker hon känns liten mot andra i hennes ålder. Fast vi föräldrar är ju inte så långa eller stora så vi förväntar oss inget annat 😊
sillyme
sillyme,
Så länge de följer sin egen kurva så är det bra! 😄
nouw.com/sillyme