Högt i tak & bjälkar som förråd!

Idag har vi fixat lite på ovanvåningen. Vi har ett stort rum där uppe med högt i tak och bjälkar i taket. Tyvärr används det mest som förvaring just nu. För vi har ingenstans att göra av allt. Men idag har vi börjat rensa lite. Där är en massa kläder och saker som Edgar haft när han var mindre. Det ska säljas. Jag har lagt upp lite på Reshopper som är en ny säljapp för barnsaker och barnkläder. Vi får se om vi får något sålt där. Annars får det nog bli Blocket.

Var brukar ni sälja barnsaker? Jag är med i en barnloppis på Facebook men där är så mycket och det försvinner snabbt i mängden.

Inom en snar framtid hoppas vi på att kunna använda detta rum igen. Vi har en gammal soffgrupp där från 60-talet och en gammal stereo och sjukt många vinylskivor. Ett musikrum helt enkelt. Men vi tänkte också ha en pysselhörna där. Jag vill kunna sitta och sy där. Där är så ljust och bra med takfönster. Sen vill jag ha en fotohörna också.

Edgar hittade sin gåstol och blev helt lycklig. Vi har ett par digitaltrummor som står där också. De var han väldigt intresserad av. Vi får nog koppla in de så han får testa att trumma lite.

Har ni några musikinstrument? Vi har mycket!!! Vi ska försöka lära Edgar allt vi kan. Samt lite musikhistoria genom att lyssna på vinyler. För musik är ett stort intresse i vår familj. Både jag och Jonas är musiker. Bonussonen spelade trummor ett tag men tröttnade.

Jag får väl ta en bild före och efter så ni får se hur där ser ut. 😍

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer