H&M Outlet!

Idag har jag och Edgar gått en runda på Entré här i Malmö. Det ligger på Värnhem. Jag bodde där i några år när jag flyttade ner från Hässleholm. Entré är ett köpcentrum som då var väldigt stort. Idag var det helt öde. Två stora byggnader med endast ett fåtal butiker. Det kändes nästan lite läskigt att gå där.

De har i alla fall en H&M Outlet där som var ganska rolig. Det var väldigt mycket udda kläder. Sånt som säkert inte sålt så bra i de vanliga butikerna.

Jag hittade denna hoodie på herravdelningen för 100:-. Joy Division. Ett gammalt favoritband. Så den kunde jag bara inte motstå. Jag köpte även ett par korta shorts med hög midja för 50:-. Dags att sola mina vita ben.

Där fanns en vanlig barnavdelning också. Edgar behövde lite nya korta pyjamaser. För det har han inga som passar. Han fick välja själv och valde Nalle Puh. De var ju söta. Sen kunde jag inte motstå dessa sandaler.

Där finns en H&M Home-avdelning också. Jag var så nära att köpa en sån här haj till Edgar. Kul att hänga på väggen. En annan gång kanske.

Jag köpte två nya kökshanddukar istället. Stod och klämde på några stolsdynor men vet inte om de hade passat till våra stolar. Får mäta först.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Nettan
Nettan,
Härlig blogg 😊
nouw.com/nettan
Jennysvardag
Jennysvardag,
så fina pjyamas 😍
nouw.com/jennysvardag