Heta kryddor & ett smarrigt tips!

(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Kökets Box)

Nu orkade jag inte blogga igår kväll igen. Jag prioriterar familjen istället. Det är svårt att få tid och ork.

Jag passade på att blogga lite igår på förmiddagen när Edgar sov. Samt fixa lite med Vloggin' Mamas. Vi har en stor grej på g som jag tror kommer att bli väldigt lyckad. Spännande va???

När Edgar hade vaknat och ätit mellis så gick vi ut på en promenad. Tyvärr började det regna precis då. Sånt där smått jobbigt regn som man blir jätteblöt av.

Vi gick först till Triangeln och hämtade ett paket på Lindex. Vad som fanns i får jag visa sen.

Sen gick vi till Akademibokhandeln och köpte en present till Edgars kompis som fyller år.

Jag testade lite skor på Team Sportia men hittade inga jag ville ha. Jag fastnade mest för herrskor men de var ju lite för stora.

Så vi gick till Ica istället och hämtade paket och handlade lite. Edgar somnade sen på vägen hem. Vi gick inom Sweet och köpte lite fredagssmask.

När vi kom hem så la jag Edgar i sängen. Men då vaknade han direkt och var på bushumör. Det blev ingen lång vila där inte.

Så då gjorde vi våfflor. Vi kom på den briljanta idéen att ha Nötcréme på. Det och vispad grädde. Halleluja moment! Testa det!!!

Edgar fick äta våfflor med grädde. Han tyckte det var så gott och gjorde mumsljud hela tiden.

På kvällen testade vi lite saker från Kökets Box. De här från Santa Maria. Jamaican Jerk Tacos. Vi gjorde det med sojafärs och hade grönsaker till. Det var så gott!!! Samt väldigt kryddstarkt. Där var bl a spiskummin och kryddpeppar i vilket gjorde en väldigt speciell smak.

Edgar kunde inte äta denna mat för den var för stark. Så han fick en klämmis Måltid från Alex & Phil. Den enda jag hittade på Ica. Jag fattar inte varför de inte tar in fler av den vegetariska för den går åt så snabbt.

Sen var han så duktig och kissade på pottan. Stora killen!!!

Efter maten kollade vi på Idol och Edgar somnade snabbt efter en flaska välling. Vi åt lite godis och slappade och sen åt jag min favoritkvarg. Har ni testat de här? De är lite söta men såååå goda. Man kan ha de i t ex tårta och cupcakes också.

Sen la jag mig vid 23 för jag var sååå trött!!!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Jeenyrosen
Jeenyrosen,
fina Edgar! mums med våfflor 😍
nouw.com/jeenyrosen