HERS - Ett naturligt kosttillskott!

Jag håller på att testa detta kosttillskott som heter HERS och som är utvecklat av Better You, Hannah Widell & Amanda Schulman.

Varje morgon ska man ta 2 tabletter och de innehåller en massa nyttiga och naturliga saker.

* Raw Kakao

* Macapulver

* Surkörsbär

* Bidrottninggelé

* GLA (Jättenattljusolja)

* Broccoliextrakt

* Reservatrol

* Aktiv bakteriekultur

* Vitamin D (lanolin)

* Magnesium

* Gurkmeja

Vad gör alla dessa tillskott då? Kakao är ju en antioxidant och är bra för immunförsvaret. Det samma gäller Surkörsbär. Macapulver kommer från en rot som är sprängfylld med energi. Bidrottninggelé och GLA har jag kommit i kontakt med tidigare när vi försökte bli med barn för det ska vara bra för hormonerna. Broccoliextrakt är också en antioxidant och innehåller mycket vitaminer och mineraler. Reservatrol är också en antioxidant, en riktigt stark sådan. Det finns bl a i rödvin. Aktiv bakteriekultur är bra för magen. Vitamin D är bra för oss svenskar som inte är ute i solen så mycket. Det kan också hjälpa till mot depression bland annat. Magnesium är kramplösande och gurkmeja är en annan antioxidant. Jag tycker de innehåller mycket bra för oss med Endometrios.

De behov som identifierats och som produkten syftar till att svara på är allmän balans, ett stärkt immunförsvar och naturlig skönhet!

Jag har nu testat HERS i en halv månad ungefär. Det är svårt att säga redan nu om det gett något resultat. Riktigt så snabbt går det nog inte. Men jag kan verkligen tänka mig att jag kommer att känna mig piggare efter ett tag och må lite bättre. Jag hoppas på att detta tillskott kan hjälpa lite mot min Endometrios också och stärka mitt immunförsvar så kroppen kan ta hand om inflammationer lättare. Det låter verkligen perfekt för mig.

Jag återkommer när jag har testat under en längre tid.

#hers #hersvitamins #fredagsprodden

(Detta är ett samarbete med HERS)

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Saramadelene
Saramadelene,
Veckans blogg är avslutad kolla om du va vinnaren 😊 Om inte så har jag kört igång en till veckans blogg <3
nouw.com/saramadelene
CristinaS
CristinaS,
Jag har använt Hers nu i två månader. Jag tar en tablett på morgon och en på eftermiddag och känner skillnad speciellt med min PMS. Det har varit betydligt bättre de här månaderna jämfört med förr. Jag vet att det är inte samma sak men jag hoppas att de kan hjälpa dig.
nouw.com/cristinas
sillyme
sillyme,
Det låter ju jättebra! Nu har jag spiral och minipiller så det påverkar nog inte mig. Hade varit intressant att testa utan. 😊
nouw.com/sillyme
Louise,
Man kanske skulle ta o testa dom 😊
louiseelinore.se
sillyme
sillyme,
Ja gör det!!! 😊
nouw.com/sillyme