Hemmasytt & livet!

Hej hej!
Idag har vi fullt upp med att byta rum. Musikstudio och syrum ska bytas. Det är mycket jobb och jag känner mig helt slut. Men det är roligt också. Jag pausar nog lite för dåligt.

Det har snart gått 1 år sen jag gjorde hysterektomin. Den senaste tiden har jag tyvärr fått mer smärtor igen. Jag vet inte varför. Det kändes så bra efter ett halvår. Det beror kanske på att jag mest har suttit på trästolar under tiden som loppinvationen var som värst. Samt att jag dammsög och moppade golven hela tiden. Det slet rätt bra på ryggen. Jag är i riktigt dålig kondition om man säger så. För jag har inte orkat göra något annat.

Nästa vecka blir det mer promenader då Edgar ska tillbaka till förskolan. Han har varit hemma ett tag nu. Vi ville vänta tills Jonas fått sin första spruta. Den har han fått nu och är förhoppningsvis lite bättre skyddad mot covid-19. Han har diabetes och är därför i en riskgrupp.

Idag har jag på mig en byxkjol som är sydd efter mönstret Panther Skirt från Sewingheart Design. Tyget kommer från Zannas.

Jag vill bara upp och fortsätta men kroppen säger nej. Då får jag vila!!!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer