Hemmasytt dag 18 & livet!

Godkväll!
Idag har jag haft fullt upp. Först skulle Edgar till förskolan. Sen har jag börjat sy på en ny klänning. En Mira från Fibremood. Den har jag tänkt sy i ett år nu. Men det har inte blivit av att jag börjat på den. Men nu så!!!

Den blir nog lite tight bara. För jag har tydligen gått upp 10 kg på 3 månader. Jag vet inte varför. Det känns så konstigt. Jag vet att man kan gå upp i vikt när man hamnar i klimakteriet. Jag gjorde min hysterektomi för ett år sen. Men det känns skumt att jag har ökat i vikt först nu och så snabbt. Jag borde kanske kolla upp det. Får se.

Idag har jag på mig en Feel Good Dress med tyg och mönster från Vintage in my heart. Linda Forsberg har gjort tyget. Hon gör så fina tyger. Det här är en stor favorit.

Efter sömnaden gick jag och hämtade Edgar igen. För Jonas som brukar hämta skulle jobba kväll idag. Så jag har gått 4 km idag. Det känns bra men jag har haft väldigt ont.

Så här ser klänningen ut som jag håller på med. Där ska på två volangdelar också.

Idag hämtade jag ut dessa tyger från Vintage in my heart. Jag har kikat på katterna ett tag nu och slog till när de hade rea. Jag ska sy en midsommarklänning av katterna och blommorna. Det blå ska bli en tröja till Edgar. Det gröna ska nog bli en klänning. Jag har inte riktigt bestämt mig ännu.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,

Härliga tyger

nouw.com/mariasvardag
sillyme
sillyme,

Jaa!!! 😍

nouw.com/sillyme
K
,

Vilka fina tyger!

Härligt med färger.Det blir man glad av:)

Själv stickar och virkar jag mycket.

Det har på sistone blivit en babyfilt (virkad), liten barn tröja(stickad)och nu håller jag på med ett par byxor(stickar) och tallriks underlägg(virkas)

Det är så roligt, jag kan inte sluta!

Alla små stunder, alla pauser går åt till alla projekt.:)

Ha en fin dag

sillyme
sillyme,

Visst är det kul att få skapa. Jag har också svårt för att sluta. Sömnad är det enda jag tänker på. 😂😍

nouw.com/sillyme
svullo
svullo,

Bara snygga grejer 😍

nouw.com/svullo
sillyme
sillyme,