Hej varma & efterlängtade fredag!

Hej!
Hur mår ni i värmen? Idag är det för varmt. Jag och Edgar var ute en runda i morse. Jag skulle hämta mediciner. Det var lite väl varmt att bära honom i selen. Så nu är jag helt slut. Edgar har fullt med värmeutslag. Tycker så synd om honom för det kliar. Köpte en Aloe Vera gel som kanske kan kyla lite.

Idag är Jonas sista arbetsdag. Sen har han semester i 4 veckor. Härligt!!! Och vet ni vad??? De ska besiktiga hissen idag. Hoppas den går igenom. För det skulle underlätta så mycket.

Dagens planer är att Edgar ska leka med sin kompis Alve. Men det får nog vänta tills det blir svalare.

Lite väl varmt inne va?

❤️Magdalena❤️

  • Planer

Gillar

Kommentarer

F
,
Ett så stort barn som Edgar måste väl kunna gå själv? Slutade med bärsele för båda barnen när de kunde gå. Menså era magsjukor. De har ju dykt upp med jämna mellanrum sedan i mars (vad som framgår av din blogg). Är det inte dags att börja fundera över om smittan kommer från vattnet i huset (inte tillräckligt varmt varmvatten), något husdjur (hade en kusin vars familj fick halsfluss gång på gång, vilket visade sig bero på att hunden hade obhandlad halsfluss), om ni äter/fikar någonstans där hygienen är dålig osv.
sillyme
sillyme,
Klart han kan gå själv. Men han gör inte det för han springer och vägrar hålla handen. Här är för mycket trafik i Malmö så det vågar jag inte innan han förstår. Jag har funderat på det där med magsjukorna. Dricker mycket vatten dagligen så tror inte det beror på det. Jag har en väldigt känslig mage. Har svårt för att tvätta mig med tvål ute för jag får kontakteksem. Edgar har fingrarna i munnen hela tiden så kanske han smittar mig. Jag vet inte! Jobbigt är det i alla fall. 😊
nouw.com/sillyme