Hej mitt i natten!

Hej hej!
Jag är så galet trött på både Corona och loppor just nu så jag känner mig helt deprimerad. För att göra livet lite roligare så har jag färgat håret turkost. Japp! Först var det rött. Sen blev det rosa som gärna rött blir alldeles för snabbt. Så jag satte i denna färg istället. Kul? Mja! Jag tycker nog allt det.

Sen känner jag mig lite snuvad på våren också. Vad hände? Vissa har fått snö igen har jag sett. Det har vi som tur är inte fått i Malmö i alla fall. Men kallt är det igen. Trååååkigt!

För att göra livet ännu roligare så försöker jag pyssla med något så mycket jag orkar och hinner. Påskpyntet fick bli örhängen. Lite kul!

Jag har börjat sy på en krage. Får se när den blir klar. Jag påbörjar en massa och sen vill jag göra något nytt. Så nu har jag en massa halvfärdigt som ligger på hög. Men då har jag något att göra i alla fall.

Den här är också halvfärdig. Den fattas en mudd i halsen, volang på ärmarna samt fåll nere. Den blir nog fin och rolig när den är klar.

Jag har börjat samla på Palettblad. Vi får se hur länge de överlever då jag har en tendens att tröttna och glömma vattna mina blommor.

Jag har klippt ut några tröjor och byxor till Edgar då han växer som bara den. Jag hinner inte riktigt med just nu.

En keps ska han också få. Den här blir nog cool.

Något som faktiskt har blivit klart är dessa byxor. Mönstret heter Sæggerompe på norska som faktiskt beskriver hur de sitter på och kommer från boken Jubel og Baluba. En favoritbok när det gäller barnkläder.

Den här tröjan ska matcha byxorna. Färgen blir lite konstig när man fotar med telefonen. Men det är samma gröna. Lunnefåglar! Så fina!

Jag har faktiskt sytt klart ett plagg till mig själv också. Detta linne. Jag tyckte det blev lite tråkigt med ett vanligt linne så jag la till en mudd nertill och satte ett knyt. En kul detalj. Nu får vi hoppas på mer värme så jag kan börja använda det.

Idag köpte jag ett nytt mönster som heter Sandra och kommer från Modelli. Hon gör lite vintageinspirerande mönster. Jag älskar dessa puffärmar!!! Jag har kommit så här långt. Kanske jag hinner sy klart den imorgon.

Nä nu blir det godnatt här!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,

Vilka fina saker du gör 😊😊 Ha en bra och skön söndag 🌸🌸

nouw.com/sandrasjoberg
sillyme
sillyme,

Åh tack! Detsamma! 😍

nouw.com/sillyme
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Trevligt att få se dina skapelser. Har du inte blivit av med lopporna?

nouw.com/stenhagenbettan
sillyme
sillyme,

Vad kul att du tycker det. Nej de är tyvärr kvar men i mindre mängd.

nouw.com/sillyme
svullo
svullo,

Hemmavirkade öronhänge det var inte illa 👍👍👍

nouw.com/svullo
sillyme
sillyme,

Blev väl ok! 🙂

nouw.com/sillyme