Hej 2022!

Hej! Nu var det verkligen längesen som jag skrev något här. Jag har inte haft lust. Det blir så ibland.

Julen är över och vi har haft det bra. Vi var hos mina föräldrar på julafton. Vi skulle egentligen kört till Jonas mamma på juldagen. Men det var så halt så vi struntade i det. De kom till mina föräldrar en runda istället.

På nyår satt vi hemma själva för Edgar blev magsjuk dagen innan. Det var lite tråkigt då vi blivit bjudna på fest. Men så är livet ibland.

Jag saknar mina vänner. Jag vill kunna umgås som vanligt igen. Men det är svårt just nu med Corona och alla sjukdomar som vi drar på oss. Jag längtar till våren då man kan vara ute mer. Kyla är inte alls min grej.

Jag har haft ont i ryggen sen september. Det sitter i ryggslutet och gör ont och krampar vad jag än gör känns det som. Min läkare ska ringa på fredag. Får se vad hon säger. Det känns som att jag inte klarar av något alls just nu. Jag frågade om en sjukskrivning. Men då ville hon kika på ryggen igen. Så bokade hon in en telefontid. Dryyygg! Allt tar så lång tid och blir fel. Men jag ska i alla fall få göra en magnetröntgen den 22 februari. Så den går jag mest och väntar på nu.

Hoppas att ni har haft det bra i jul.

❤️Magdalena❤️

Gillar