Hatten är din & leka med mat!

I morse åt vi frukost ihop alla tre. Edgar fick gröt och vi gjorde smoothie. Edgar fick smaka lite frukt och bär och plocka med det själv. Det tyckte han var spännande. Men oj så kladdigt. He he! Det blev avokado, banan och hallon.

Hallon var en ny favorit. Det syns kanske. Läppstift! Hallon rockade fett!!!

Efter gröten fick han lite smoothie också. Först i sin tallrik. Vi tänkte att han skulle få kladda själv. Men det ville han inte. Han bara bet i tallriken. Så det fick bli sked som vanligt. De här tallrikarna med sugpropp under är toppen!!!

Edgar sov bara en stund på förmiddagen så var väldigt trött när vi skulle gå ut vid 13. Så han somnade direkt i vagnen och sov en stund när vi hade bebisträff i parken. Vi gick till Annelundsparken. Jag gillar den för där är så lugnt. När Edgar vaknade så fick han äta en fruktmos. Jag och Jonas åt en baguette. Sen blev det lite bus med de andra bebisarna Nova och Isak. Edgar tycker det är så roligt med andra barn.

Sen fick Edgar gunga en stund. Han tycker det är så roligt. Gungan är lite stor ännu och man är rädd att han ska trilla genom den. Fast det går nog inte. Man borde ha med sig en kudde att lägga bakom.

Jonas och Edgar busar!

Efter det fick Edgar testa rutschkanan en gång också. Men den förstod han sig nog inte på ännu.

Sen fick han visa upp att han kunde prutta med munnen. Alltid lika roligt!

Min lille sötis i hatt. Jag trodde inte att han skulle tycka om att ha den på sig men han brydde sig inte så mycket. Inte ens i vagnen när han låg på den lite.

När vi kom hem igen så var vi trötta och Edgar somnade direkt efter maten. Han fick lite ersättning.

Till middag åt han en ny puré som vi köpt på Astrid och Aporna. Den kommer jag att skriva om i ett annat inlägg. Den var smaskig tydligen. Vi åt potatismos och bollar. Enkelt och gott! Men innan maten fick han tugga på en morot. Det såg så roligt ut.

Ikväll känner jag mig lite krasslig. Har lite ont i halsen och lite feber. Undrar om det är en förkylning på gång. Usch! Vill inte. Tråkigt nu när värmen är på väg. Jag vill kunna vara ute i solen så mycket som möjligt. Jonas har städat sovrummet lite och jag och Edgar låg i sängen som sällskap.

Nu försöker vi få Edgar att somna men det går inte så bra. Han har kräkt ner två pyjamasar. Vi får se om det går!!!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,
Joline gillar också att gunga så roligt när de blir äldre och man kan göra mer. Hoppas du mår bättre idag annars får du krya på dig! 😊
nouw.com/carroat
sillyme
sillyme,
Ja visst är det mer roligt!!! Tack!!! 😍
nouw.com/sillyme