Härlig promenad & bråk och skrik!

Idag har jag och Edgar varit ute och gått en promenad. Det är varmt idag och känns som vår. Härligt! Det har jag längtat efter. Vi gick igenom Folkets Park. Men där var fullt bland gungorna. Edgar ville gunga. Men vi gick vidare. Jag hade tänkt köpa ris på Möllevångstorget. Men där stod inga idag. Så vi gick vidare igen.

Vi hamnade på Triangeln. Där gick vi inom en slöjdbutik där jag köpte band i gult och orange. Sen fikade vi.

Jag drack kaffe och så åt vi Croissanter. Det var jättegott. Men när vi skulle gå så blev det en himla liv. Edgar vägrade sätta sig i vagnen och jag orkade knappt hålla honom. Som tur var så var där inte så mycket folk. Men de som var där tittade på oss när vi stod och bråkade. Edgar grät och vägrade. Jag försökte spänna fast honom. Till slut gick det. Sen var han helt slut och somnade av utmattning. Stackaren! Han ville ju springa rundor. Men jag klarar inte det själv där. Han springer så fort så jag skulle inte hinna efter med vagnen.

När Edgar väl sov så passade jag på att gå inom Lidl och se om de hade några barnkläder. Där var lite men inte i rätt storlek. Ibland kan man fynda där.

Jag fick köpa ris på Konsum istället. Ni får se sen hur det blev. När vi kom hem så sov vi båda en stund. Jag var också trött.

Jag hittade en nyckelpiga på trottoaren. Ett bra vårtecken. 😍

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer