Har inte orkat!

Dagens Edgar: Body - Villervalla // Byxor - H&M

Igår kväll mådde jag inte så bra. Hade sån gallkramp hela dagen och det blev värre på kvällen. Antagligen för att jag åt godis och drack lite Cola. Till slut hjälpte tabletten och jag kunde gå och lägga mig. Men nackdelen med dessa smärtstillande är att jag inte kan sova. Hjärnan går på högvarv och kroppen spänner sig. Så i morse vaknade jag med migrän. Det blir så ibland. Så halva dagen har jag sovit känns det som.

Nu mår jag lite bättre igen. Vi har kunnat vara ute lite. Jag är så trött på denna sommaren. Blir det ingen värme i år? Eller kommer den ännu senare? Ska man boka en resa utomlands kanske? Vi borde kanske ta en Sista Minuten när Jonas ska vara lite pappaledig. Jag ska ta ut 4 veckors semester. De pengarna längtar jag efter. Man kanske skulle unna sig något fint till sig själv då? Det var längesen.

Edgar har hittat sin tunga. Drar i den och räcker ut den. Kul! Han har även ätit mat med bitar idag. Alltså vår mat som jag delade i små bitar. Gott tyckte han! Han klarade det fint. Min stora kille!!!

Vad har ni hittat på idag? Vad tycker ni om denna sommar?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Egenodlatärdetbästa
Egenodlatärdetbästa,
Idag har vi varit på marknad 😍 O denna sommar suger faktiskt då det inte alls varit många sommardagar i år 😋 Man har fått ta tillvara ordentligt på de fina dagarna 😉
nouw.com/egenodlatärdetbästa
sillyme
sillyme,
Mysigt med marknad! Vi får hoppas att hösten kommer sent. 😍
nouw.com/sillyme
Egenodlatärdetbästa
Egenodlatärdetbästa,
Supermysigt faktiskt 😍 Jo precis så de blir en längre "sommar" 😎
nouw.com/egenodlatärdetbästa
En Malin
,
Jag är faktiskt väldigt nöjd med sommaren än så länge! Många soliga dagar, inte många har regnat bort! 😊 Det har även bara varit en vecka eller två då det varit så där tokvarmt så man måste vara inomhus för annars smälter man bort.
Vi har varit och badat i havet några ggr, och flera kvällar har varit sånna där härliga ljumna sommarkvällar när vi kunnat sitta ute i trädgården och bara njutit.... Förstår inte vad ni klagar på, den här sommaren är najs! 😊
sillyme
sillyme,
Var bor du? 😂
nouw.com/sillyme
En Malin
,
I Lund!