Han står & går själv!!!

Idag har jag och Edgar varit själva hemma för Jonas har jobbat. Edgar har kommit på att det är kul att försöka ställa sig upp överallt. Så man vågar inte lämna honom en sekund. Han förstår inte riktigt att han måste hålla i sig med båda händerna.

Efter att vi hade vilat förmiddag så fick jag ett mail från min läkare att ett recept på smärtstillande fanns. Det tog bara 5 dagar!!! Men sen när jag gick in och kollade så fanns där inget. Så jag fick ringa och vänta lite till. Men sen kom det till slut.

Då fick vi klä på oss och ta bussen till Södervärn. Under tiden jag klädde på mig så ställde Edgar sig upp i sängen. Första gången!!! Vi måste nog sänka den lite till så han inte försöker klättra över.

Edgar blir alltid överlycklig när vi plockar fram bärselen. Han tycker det är så kul! Vi åkte buss och han flörtade med folk som vanligt. Typ, titta på mig så söt jag är. 😍

När vi kom hem så åt vi lunch. Sen var Edgar så trött så han fick sova lite. Men det blev inte ens en timme. Tror en ny tand är på g för han är lite gnällig. Han kan busa och gnälla samtidigt. Så något är det!

Tv-bänken är den bästa att ställa sig upp mot tydligen. Han har börjat peta på tvn. Så vi måste nog sätta upp den på väggen så att han inte slänger någon hård leksak på den. Vi har tittat på Greta Gris hela kvällen så jag har haft den låten på huvudet.

Vi har byggt med klossar också. Edgar tycker det är kul när vi bygger hus och hans djur får bo där i. Sen välter han alltihop.

Nu sover denna ninja gott och jag är själv uppe. Jag kollar på Wedding Singer på 5:an och funderar på vad vi ska hitta på imorgon.

Vad ska ni hitta på i helgen?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

smaxi
smaxi,
Ser att du har ett likadant andingsalarm som jag har till min minsta 😊
nouw.com/smaxi
sillyme
sillyme,
Visst är det bra! 😍
nouw.com/sillyme
Millasmat
Millasmat,
Vad kul att han reser sig. Snart springer han och då är det inte lugnt en sekund.
nouw.com/millasmat
sillyme
sillyme,
Hjälp! 😂
nouw.com/sillyme
Sandra_larsson
Sandra_larsson,
Jaa känslan när dem ställer sig upp och börjar ta sina första steg 😍 kan inte beskriva det bättre än med ordet lycka och stolt mamma 💖 roligt att följa din blogg förresten 👌👍
nouw.com/sandra_larsson
sillyme
sillyme,
Tack! Visst blir man stolt! 😍
nouw.com/sillyme
Sandra_larsson
Sandra_larsson,
Jaa verkligen 👌👏👍😍
nouw.com/sandra_larsson