Han ställer sig upp överallt!

Idag har jag och Edgar varit själva hemma. Det har varit full rulle från morgon till kväll. Eftersom han har kommit på det där med att ställa sig upp själv så testar han olika ställen. Snabb är han också. Man hinner bara vända ryggen till en sekund så är han någon annanstans och klättrar.

Här testar han vagnen. Ibland får han inte rätt på fötterna och då blir han så arg. Men jag låter honom få testa. Bäst är nog tv-bänken ännu. Fast jag gillar inte riktigt att han tar tag i stativet på tvn. Tänk om den välter!!! Soffan har han testat idag. Så nu måste vi börja hålla undan saker på bord som kan vara farliga.

Mellisdags efter förmiddagsvilan!

Jag har ändrat om lite i köket så att Edgars stol står in mot väggen. Det känns säkrast så. Samt så slipper jag snubbla över stolsbenen hela tiden. Vi måste ta bort vår enkla hylla där och sätta hyllor på väggen istället. Vi har så dåligt med förvaring.

Apelsin är en av Edgars favoritfrukt. Banan tycker han också är gott men jag försöker att inte ge honom det så ofta då han blir hård i magen av det. Mango är också en favorit. Mums!

Nu kan han äta klämmis själv. Men man får se upp så han inte trycker ut det över sig. För det är roligt! Busunge! Kanske dags att han får använda den där haklappen som är som en tröja.

Idag testade han att ställa sig upp mot väskorna i hallen också. Det gick bra. Det blir inte så högt. Han vill gärna släppa händerna och då trillar han. Så man får sitta bredvid och fånga honom.

Jag tycker att han ser så stor ut på denna bild. 😍

Katten Soya och Edgar kommer nog att bli bra kompisar. De är lika busiga båda två. Soya tycker det är roligt när han kryper efter henne. Vår andra katt Saga är mer reserverad. Det är hon med all rätt. För han drar de i svansen ibland. Det är snälla katter vi har. Jag tror inte de skulle skada honom på något sätt. Saga är den som kommer till mig om Edgar är ledsen. Vaktkatten!

Sen har vi dammsugit nedanvåningen. Edgar tycker det är kul och följer efter en hela tiden. Det är bra! För då vet man var man har honom. 😜

Kompisarna! 😻👶🏻

Till lunch lagade jag en böngryta till oss. Edgar tyckte den var så god och blev sur om jag inte var snabb nog. Det är så roligt att han gillar hemlagad mat. De på burk är så tråkiga. Det finns mest bara pasta som är vegetarisk. De finns som olika rätter men smakar ungefär det samma.

Edgar spelar en del för mig. Han lägger sig gärna över hela keyboarden så det låter mycket. Kollar efter lamporna som blinkar. Sen lyssnar han om jag spelar en melodi han känner igen. Jag får lära honom tidigt att spela så att han kan bli ett proffs. He he!

Nu har Jonas kommit hem och vi slappar i soffan och mumsar på dessa. Var de kommer ifrån får ni se på måndag i ett inlägg. Goda!!! Edgar sover gott i sin säng.

Jag hoppas på att sova bättre denna natt så jag orkar med en dag till själv.

Vad har ni hittat på?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Lillemmish
Lillemmish,
aw 😊 men så sööt
nouw.com/lillemmish
Egenodlatärdetbästa
Egenodlatärdetbästa,
Låter som att ni haft en toppen dag 🌸 Vi åkte faktiskt på den där medeltids marknaden som jag skrev tidigare idag 😍 Och sen har vi grillat hos min mor och far så denna dag blev riktigt underbar trots att jag nu är helt slut ❤🙄
nouw.com/egenodlatärdetbästa