Han kan stå & busungen!

Igår var jag och Edgar också själva hemma. Vi busade mycket och hade det roligt. Han är verkligen så rolig att leka med nu. Är med på ett annat sätt. Min lilla spjuver. Så fort kameran åker fram så posar han.

Alltid något i munnen. Nu när han har börjat krypa rundor på golvet så får man se till att hålla det rent. Man vet inte vad katterna har släpat fram eller hittat. Så jag vågar inte lämna honom ensam några längre stunder.

Bus med liten låda. Lådor är roligt. Det är roligt att rulla in i tvbänken också och pilla på lite saker. För det får man inte. Han är duktig när man säger nej eller aj aj. Han förstår att han inte får, men struntar oftast i det. Ha ha!

Hitta ett fel!!! Den här katten, Soya, vet också vad hon inte får göra. Men gör det ändå för att vara jobbig. Som att hoppa upp på denna spegel. Hon gör så när hon inte får tillräckligt med uppmärksamhet. Smart katt. För smart!!! Vänta du bara tills Edgar kan krypa eller ännu värre, springa!!!

Ligga på rygg och leka lite.

Leka med lådan igen. Lådan verkar vara roligare än leksakerna.

Bäbis i gumpen!

Efter att Edgar legat ner på golvet en stund så ville han sätta sig upp. Han försöker själv men det går inte ännu. Så jag tog tag i hans händer. Då ville han ställa sig upp. Jag blev helt förvånad. Kan han stå nu? Ja det kan han. En liten stund. Så han fick stå och hänga lite på soffan. Min store kille!!! Jag är så stolt!!!

När pappa Jonas kom hem så blev det välling och bus med ormen innan det var dags att sova. Jag kände av ett så enormt sötsug igår så höll på att bli galen. På kvällen kom den, migränen. Så jag gick och la mig tidigt. Tog en sovtablett och sov hela natten. Förutom när Edgar vaknade vid 4:30 och ville ha mat. Då gick jag upp som en zombie. Sen somnade vi om igen. När jag vaknade var fortfarande migränen kvar. Den var envis. Så då fick jag ta en spray.

Jag återkommer imorgon om denna dag!!!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer