Hamnar i kläm i vården!

Nu är jag hemma igen efter ett besök på gynakuten. Jag hade så ont i förmiddags och stod inte ut med smärtan. Så jag tog en taxi till Kvinnokliniken.

Jag behövde bara vänta en liten stund för att få komma och prata med en sköterska. Hon var trevlig. Var nog ny för jag kände inte igen henne. Jag fick berätta om mina besvär och lämna lite prover. Min puls låg på 120!?! Lite väl högt. Det var nog smärtan som gjorde det. Jag var helt skakig och mådde konstigt. De andra proverna såg bra ut.

Sen fick jag ligga på en brits ett tag med värmedyna. Jag fick lite smärtisar. Men de hjälpte inte så mycket. Ett tag kändes det värre. Efter lunch någon gång kom äntligen en läkare och hämtade mig.

Han verkade också vara ny. Men han lyssnade bra och ställde många frågor och antecknade. Han gjorde en gynundersökning som gjorde ganska ont. Sen fick jag vänta sittandes på gynstolen ett tag. För en kollega till honom skulle göra ett ultraljud.

Jag väntade ganska länge där kändes det som. Obekvämt att sitta och ont hade jag efter undersökningen.

Sen kom en annan läkare och gjorde ett ultraljud. Det gjorde så ont när hon rotade rundor där. Helst på högra sidan. Jag som brukar ha mer ont på vänstra. Såklart så hittade hon inget konstigt. Jag blir så besviken då. Men hon trodde på mig att jag verkligen hade ont. Eftersom jag tillhör Endometriosteamet så tyckte hon att jag skulle kontakta de istället för att få bättre hjälp. För de har inte tillräckligt med kunskap om det. I alla fall inte de jag träffade tyvärr. Jag hade otur idag, igen. Hon sa att jag kunde komma tillbaka om jag fick mer ont. Men det var ju det jag gjorde idag. Man känner sig så uppgiven och säger bara ok. Orkar inte prata med de mer. Jag är så extremt dålig på att stå på mig.

Jag tänkte att jag väl kunde kontakta Endometriosteamet. För jag fick ingen mer hjälp där. Så jag fick gå hem. Mådde så dåligt och kände mig ledsen över att inte få hjälp. Jag gick först dit och knackade på men det var ingen där. Sen när jag kom ut så ringde jag. De är inte tillbaka förrän på tisdag. Då kände jag hur tårarna började bränna under ögonlocken. Jag orkar inte!!! Jag orkar inte med min kropp!!!

Så nu vet jag inte hur jag ska orka med helgen när Jonas ska jobba. Han kan ju inte vara hemma igen. Vi behöver alla pengar vi kan få just nu.

Är det ens lönt att ringa till Kvinnoklinken och säga att jag inte fick tag på Endometriosteamet? För jag tänker inte gå dit och sätta mig igen. Det ger ju ändå inget.

Jag funderar på om det kan vara något annat som gör ont där på höger sida. Smärtan sitter ungefär där äggstocken sitter. Jag vet inte. Någon som känt något liknande?

Inga dumma kommentarer nu tack!!! Ni som inte tror på mig kan sluta att läsa min blogg.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Jennysvardag
Jennysvardag,
åh fy! jag brukar få ont i äggstockarna både när jag har ägglossning och när jag har mens. mensvärken har alltid satt sig där.❤️
nouw.com/jennysvardag
sillyme
sillyme,
Ja samma här. men har varken ägglossning eller mens nu. blir inte klok på vad det kan vara. 😕💕
nouw.com/sillyme
carroat
carroat,
Din stackare, hoppas du får hjälp snart! jag vill åka vart som helst där solen och värmen finns 😉
nouw.com/carroat
Malla
,
de hittade ju inget, sa antagligen ar det endometrios smartor, vad tror du annars att det skulle kunna vara for nagat?
sillyme
sillyme,
jag tror det med. ingen aning om vad det kan vara annars. 😬
nouw.com/sillyme
Sofia
,
Man måste tyvärr ofta stå på sig i vården idag, så gör ett försök till. det kommer kännas bra efteråt.
sillyme
sillyme,
jo jag vet. men är så svag när jag mår dåligt. jag ringde igår. de skulle skicka ett meddelande till min läkare. hoppas hon hör av sig. 💕
nouw.com/sillyme
maxarna
maxarna,

Lider med dig.. det är påfrestande att inte veta vad det är med en. Jag sökte akut för ett år sedan då jag hade symtom som du beskriver.. Ont i äggstocken mest på ena sidan.. Misstänkt utomkvedes men visade sig vara en brusten cysta. Fast de borde ha sett det på UL på dig.. Hoppas de hittar någon som lätt går att åtgärda. Bättre att veta än undra..

nouw.com/maxarna
sillyme
sillyme,
Ja man vill ju veta vad det är. Antagligen är det min endometrios som bråkar. Tack! 💕
nouw.com/sillyme